Concurs Blitz Magazine si Daily Cotcodac!

Înaintea de anunțarea titlurilor intrate în finală, câteva observații (știu că sunteți toți în josul textului și că nu citește nimeni ce scriu aici, probabil aș putea și să vă înjur de mamă și n-ați ști).

În primul rând, am descalificat comentariile celor care n-au respectat regulamentul. Ana State, de pildă, a avut un titlu care intra în finală dacă ar fi dat like paginii de facebook Daily Cotcodac – deși regulamentul avea doar două rânduri, se pare că mulți n-au reușit totuși să-l citească. Data viitoare îl rezum într-o jumătare de rând și îl pun în titlu, poate așa îl citește toate lumea.

Am descalificat și titlurile cu glume care s-au mai făcut. Pe ale lui Andrei Lepcaliuc le-am mai văzut în Academia Cațavencu, pe vremuri (cei mai bătrâni dintre voi își amintesc poate că, acum mulți ani, AC a fost o revistă de umor). Titlul „Sânii mei minte nu are” al Inei Gabriela Fuetan n-a intrat nici el în concurs – a apărut în Ziua. Chiar dacă marile spirite se mai întâlnesc și e foarte posibil să nu fi știut de ele, le-am eliminat ca să nu existe vorbe.

Sincere felicitări Sebrei, pentru titlul „Știe Vântu un-s-adie și pe cine să mângâie”, și Silviei, pentru un titlu care nu poate reprodus totuși pe un site quality ca acesta.

Câștigătorul aparatului foto digital Nikon Coolpix L23 oferit de blitzmagazine.ro va fi cel al cărui titlu va primi cele mai multe voturi până la ora 15. Înainte de a vă ruga să votați câștigătorul, să mai spun că BlitzMagazine.ro pune la bătaie încă 11 aparate foto săptămâna viitoare, în Libertatea și pe pagina de facebook a lui Oreste.

Voteaza castigatorul pe pagina de facebook!

 

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • Sareinochi

    sunteti convinsi ca nu-i Bianca Dragusin cu Cosmin Gusa?