Doamne, vino, Doamne, să vezi ce-a mai rămas din presă!

de Simona Catrina

Eu în prezent am cartea de muncă (mă rog, cum s-o chema acum, de când avem angaralele și antecedentele pe carduri) la trustul Adevărul Holding, care trece prin diverse schimbări administrative, mă rog.

Nu știu încă dacă e ceva bun sau e ceva rău pentru mine. Dar nu e de mirare, nici când m-a părăsit primul meu logodnic n-am știut exact dacă e de rău sau de bine, așa că nu mă pronunț până nu văd ceva concret. E drept, mi-amintesc că am bocit vreo două luni atunci, când iubitul meu s-a dus după iubita lui. Dar acum nu plâng. Acum am de două ori mai multe facturi decât în tinerețe, asta ar fi complicația unică.

În fine, nu ăsta era subiectul, voiam doar să mă leg de țâfnoșenia chioșcarilor pe care, dacă-i întrebi de un ziar anume sau de-o revistă, latră de zici că le-ai smuls osul din gură. Vedeți și-n poza atașată că, sătui să răspundă la aceeași întrebare, unii afișează cartoane care înlocuiesc prestația laringelui.

Mă disprețuiesc toți vânzătorii de presă, fiindcă cer întotdeauna publicații pe care nu le au. Nu fac intenționat, așa sunt eu, băftoasă. Am cerut într-o zi o revistă, la un chioșc, exact în ziua când trebuia să apară hârțoaga, iar vânzătoarea a pufnit academic: ”Aaaa, nu mai avem, s-au vândut ca pâinea caldă!”. Dar câte exemplare ați avut? – am îndrăznit să întreb, deși mi-am riscat un bobârnac, deoarece doamna era nervoasă. ”Două exemplare!”, necheză ea, glorios.

Pe scurt, ca să n-o mai lungim, caut loc de muncă, presa mucegăiește și nici măcar nu știu unde. Aducătorului recompensă, vorba alora care-și pierd cățeii.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • Andreea Papp

  Simona, tu n-ai nevoie sa-ti cauti de munca. Te iau cu mine in lumea plina de femei care de abia asteapta sa te asculte. Esti pretuita si locul de munca sa-ti fie ultima grija, femeie deosebita. :-)

 • Anonim

  Te ia doamna Andreea cu ea în lumea femeilor care de-abia așteaptă să te asculte gratis. Stai liniștită, ești prețuită, te-ai scos.

 • Anonimus3

  Femeie dosebita ce esti, mancat-as

 • http://www.cpsf.info/ Arbait

  Ai mereu vorbele la tine, in scris, asa ca tot raul spre bine, tot inainte si sus inima!