Lui Adrian Năstase nu i-au sărit chiar toți fulgii

de Simona Catrina

Ca să scape de dogoarea referendumului, oamenii își fac vânt cu alte subiecte, de care încă nu s-au plictisit. Unul dintre ele este soarta lui Adrian Năstase. Am niște colegi care zilele trecute au intrat pe blogul lui, convinși fiind că deținutul de lux stă la Jilava cu laptopul în pat și tastează impresii memorabile (gen ”Dragă blogule, azi nu mi-a plăcut mâncarea, cred că au schimbat bucătarul: prosciutto con melone era banal și urât așezat pe platouaș”).

Bineînțeles, în realitate blogul e destul de prăfuit, cu toate astea cineva încă îl alimentează. Pe 15 iulie, a apărut o postare cu un discurs pe care l-a ținut Năstase în 2008. E foarte posibil să posteze chiar el, deși exprimarea e cețoasă: ”Vă propunem să recitiți”… Un plural prudent, convenabil. Unii spun că fiii se ocupă de perpetuarea acestui blog, mai traficat acum ca oricând.

Un link din blog duce la site-ul adriannastase.ro. Cine-a spus că accesările refuză să se înmulțească în captivitate se înșală. Lumea spera ca Năstase să posteze niște imagini în premieră din pușcărie, mai ales că, printre multele albume foto de pe site, există unul intitulat ”Inedit”, unde politicianul e în compania unor personaje, animale sau aparaturi mai ciudate (mexicance, girafe, avioane, chestii de genul ăsta). Aici ar fi mers, ce-i drept, și niște emoționante instantanee din celulă. Nu ne îndoim că ele există pe undeva, dar încă nu sunt postate pe site.

În albumul ”Altfel de prieteni”, Năstase are inclusiv un teanc de poze cu vestitele sale găini cu pantalonași, pentru ca vizitatorii să-i poată număra ouăle online.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • Adicristi69

    Premii in Bani si Haine Originale
    Haine & Adidasi de Firma Pret Mic !
    http://originals.ro/85647org

  • Comanalbert

    eu nu vand nimic….nici nu profit de altii,ca dobitocul de dupa mine.MULTUMESC,SIMONA………