Pentru Radu Mazare, Piata Universitatii este Liceul Jean Monnet!

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • cetatean onest al acestei tari

    DOMNULE DD,UNDE SUNT OAMENII DUMITALE?TE LAUZI CA AI SUTE DE MII DE OAMENI IN PP.UNDE SUNT EI ACUM?NU II VEDE NIMENI PE NICAIERI,NU IN PIATA UNIVERSITATII,NICI LA GUVERN,NICI LA COTROCENI.SPUI NUMAI EXAGERARI SI MINCIUNI.SUNT UN OM CARE NU FAC POLITICA,DAR MI-E SILA DE CAT MINTITI CU TOTII ACOLO.DE DORU IUGA NU AI INDRAZNIT SA SPUI TELESPECTATORILOR CUM II PLAC LUI SENZATIILE TARI.NU STII DECAT SA VORBESTI DE ALTII,DAR USCATURILE DIN PADUREA TA NU LE VEZI.PACAT CA MINTI OAMENII,SI-AU PIERDUT INCREDEREA IN TINE.

    • eli

      domnul dan diaconescu nu mituieste oamenii cu 2 milioane ca altii.daca i-ar cumpara cu bani la foamea care este ar avea si dinsul oameni in piata universitatii.

    • http://www.facebook.com/vpascariu Valentin Pascariu

      De ce in fiecare an electoral cei de la PSD, PD-L, PNL, vin la mine la usa cu 50 de lei, galeti, prosoape, si alte porcarii??? Ca sa-i votam, sau ca sa nu-i votam? Cat despre DD, ei bine, el nu vrea sa-si implice oamenii nevinovati! El nu vrea sa se dea vina pe el pentru instigatorii PDL, USL si UDMR!

    • Raffy_raffael

      domnule cetatean onest mai bine ai incerca sa iti pui streangul de gat si sa ne lasi in saracia nostra ..de la ce ramura politica faci parte stimate si iubite domn?

    • Adrian

      “cetatean onest” : nu stiu cat esti de onest, dar mai ales nu stiu cat esti de obiectiv! whatever, ce pot sa-ti spun sigur este faptul ca diaconescu nu minte! mint celelalte scursuri care au guvernat tara pana acum! si daca ai fi onest ai recunoaste treaba asta, deci da-mi voie sa ma indoiesc de onestitatea ta! sau poate….esti in tabara cealalta numai ca ti-e frica sa recunosti! si ca sa fiu obiectiv, ai merita sa-l ai presedinte iliescu si prim m. roman.

  • adynutza.ady

    JOSSSSSSSSSS BASESCUUUUUUUUUUUU EXCROCULE!!!!!!!

  • http://www.facebook.com/people/Doboi-Maria/100002075394509 Doboi Maria

    oameni domnului dan diaconescu sint toti la miting ei au fost primi care au iesit si au fost umilit de jandarmi!!!!!!!!!!!!