Permis de sport-armă

de Simona Catrina

Jerry Seinfeld spunea că oamenii fac sport la sală ca să fie în formă și ca să se poată duce cu fruntea sus la sală. Acum 15 ani, am fost prima dată la sală și nu mi-a mai trebuit multă vreme acest experiment. Pe covorul de culoarea sfeclei erau numai vrăbiuțe sexy, mă întrebam în mintea mea ce caută ele acolo. Dar când am văzut și vrăbioii de pe aparatele de fitness, mi-am dat seama ce căutau.

Eu eram din alt film, adică din altă sală. La mijlocul ședinței de aerobic (apropo, ce minte de torționar a inventat ședința de aerobic de 50 de minute?), eram lipită de un perete ales la întâmplare, ajunsesem ca un lambriu un pic mai pufos. Suflam ca și cum avusesem scoci pe nas și pe gură cinci minute, eram în pragul și-n dragul morții clinice.

N-am mai revenit acolo, nu atât de groaza că am să fac infarct la gimnastică și-or să mă dea la știri și află mama, cât din cauza unui aspect interesant: la sală vin mai ales oamenii care nu au nevoie de sală. Noi, oamenii care avem nevoie de exerciții la sală, ar trebui să avem săli separate… Citeste tot articolul pe fashionavecpassion.ro!

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!