Ponta și poanta

de Simona Catrina

Aseară, târziu, am intrat pe blogul lui Ponta, credeam că a scris iute ceva despre arteziana lui desemnare ca prim-ministru. Ca orice femeie, sunt foarte curioasă ce se petrece în viața politică a țării. Când colo, nimic. Ultimul material, aseară la miezul nopții, era apelul său politicos față de MRU, să-i pună p-ai lui să voteze-n parlament – deci hăt!… de dimineață.

În schimb, dacă tot descuiasem blogul, m-am lăsat emoționată de autoprezentarea pe care și-o deapănă actualul premier, Victor Ponta: “Imi plac si Garcia Marquez, si Rafa Marquez”. I-a plăcut poanta, e pontos el de felul lui, unii mai grosieri ar spune că are nume predestinat.

“Sunt mai înalt decât par la televizor, dar mult mai puțin arogant”, ne mai explică noul căpitan al Executivului. Deci recunoaște, săracul de el, că la televizor pare mult mai arogant. Păreți și mai gras, domnule prim-ministru, asta pățim toți.

Cel mai mult m-a fascinat altceva de pe blogul lui. Zice așa: “Mi-ar plăcea ca imnul PSD să fie compus de BUG sau Paraziții pornind de la o temă din Oda bucuriei”. Mda…

Uitați care-i chestiunea, dom’ prim: când tu, ca partid, ai un imn compus de unii intitulați Paraziții, electoratul rural sau mai puțin hiphopist nu va gusta emancipările dumneavoastră muzicale. Ar porni de la ideea că niște paraziți era tot ce ne mai trebuia, la halul în care trăim. Dar, iarăși, domnul Ponta e plin de poante și n-are rost să-l luăm mereu în serios. Poate, cel mult, după ce depune jurământul.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • http://www.facebook.com/doru.lucian1 Doru Lucian

    Un nemernic si nu numai el.Cu totii de la USL si PDL.Nu o sa mai voteze nimeni cu astia.Decat daca se voteaza intre ei.Cu ce ati gasit niste oameni extraordinari -romani- din Germania si S.U.A cu masterate etc. pt. primarie in Bucuresti si nu numai .Acum sa mai zica ciocoii ca santeti niste presupusi oameni in care vreti sa conduceti tara.Pai ei nu stie decat sa fure altceva nimic.Astia daca nu fura cate ceva nu se simte bine.Ca tziganul.