Din prima zi, Drăgoi a avut probleme cu legea. Circulației.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe decretul de numire în funcția de ministru al Finanțelor, că Bogdan Drăgoi  a avut de-a face cu legea. Exact în ziua când a devenit ministru, la puțin timp după preluarea biroului ,tânărul Drăgoi a pornit-o prin oraș. Șoferul, de acum cu gărgăuni în cap, a luat-o pe contrasens, moment în care, un polițist vigilent îl oprește și-l apostrofează un pic. Spunem doar un pic, pentru că lucrătorului de la interne i s-a făcut milă de persoanele din autovehicul. Sau mai bine zis, șoferul lui Drăgoi i-a explicat omului legii  cum  să-și vadă de treaba lui, ca sa nu-i plângă familia de milă.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • sorin

    ca de obicei LEGEA ESTE DOAR PENTRU NOI ,DE CATE ORI AU INCALCAT “EI” LEGEA ? CRED CA TOTI ROMANII AR NUMARA ANI INTREGI , CE ESTE PROST CA PE NOI NE DOARE STOMACUL , TREMURAM DE FRIG SAU CHIAR MURIM DIN CAUZA INCALCARII LEGII DE CATRE “EI”

  • Jennifer Roberts

    …ce mai mare lucru ca a luat-o pe contrasens ??!!….putea sa si omoare vreo doi trei ca tot nu i se poate intampla nimic…baaaaaaaa, chiar mai mult, cred ca taaaaare le-ar mai placea sa treaca cu masina peste oameni si sa vada cum tasneste sangele !!! …poate am exagerat putin, dar se apropie si vremurile cand asa ceva chiar se va intampla !!!

  • Leonghoticus

    Mafiotul acesta trebuie arestat impreuna cu tatal sau Fiica politrucului PDL de la constantza doboara oameniii pe trotuar si le rupe picioarele