Negoita a vazut mitingul USL din Bulgaria, Dragnea din Diaspora.

Vicepreședintele PSD Robert Negoiță, prietenul președintelui Ponta, a fost absent de la mitingul USL. Asta nu înseamnă că nu a fost cu sufletul aproape de manifestanți, așa cum o arată și postarea de ieri de pe blogul personal. Contactat de reporterii blitzmagazine.ro, fruntașul pesedist ne-a răspuns că este de câteva zile în Bulgaria cu treabă și că se întoarce săptămâna viitoare. Reporterii l-au întrebat cum își justifică absența de la miting, pentru că noi sincer nu-l întelegem: Negoiță avea toate motivele să protesteze pașnic – îl urmărește ANAF-ul lui Blejnar, DNA- ul lui Morar și are și dosarul cu fetițe porno, bineînțeles toate la comanda Cotroceniului. Iar din Bulgaria vii și pe bicicletă până la București ,că să-ți strigi oful.  Nu am înțeles ce fel de treburi are deputatul acolo: ori vacanță, ori afaceri. Sau poate că pesedistul a auzit că la mitingul  USL se aduc  simpatizanți care sunt plătiți  cu 200 de lei, sumă  pentru care  nu rentează să iei bicicleta din Bulgaria.

Cu Liviu Dragnea situația este mult mai rafinată. Al doilea om în partid, coordonatorul campaniei PSD, n-a lipsit, e la muncă în … Diaspora. Numai  că PSD Diaspora nu vrea să politizeze manifestațiile din străinătate și n-a apelat la figurile partidului.” Diaspora “ înseamnă și întalniri cu omologi socialiști din alte țări, pentru că noi nu credem, cum sugerează presa din Teleorman, că cel care are rolul de-a organiza partidul este  hat în Brazilia.

Despre Nicu Bănicioiu, un alt absent marcant de la mitingul USL, putem spune doar că toata ziua telefonul i-a fost “ mort”, ca și când ar fi degerat de la frigul de-afară, unul care seamană cu cel de la Poli.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!