Numai mașinile votanților se ridică!

Mașina cu care se dă domnul Baconschi  încălecase ieri, exact pe lângă Curtea de Conturi, neregulamentar, între roți, o trecere de pietoni. Nu era singura, dar era cea mai cu moț, colțul pe care se așezase o făcea vizibilă și din Europa, complexul din Voluntari. Nu știm dacă hingherii de mașini au recunoscut-o, cert este că n-au ridicat-o la cer, au ales un auto mai modest, de amărăștean. Și un pont pentru oamenii care confiscă mașini – FCD înseamnă Fundația Creștin – Democrată nu F.C. Dinamo. Degeaba așteptați să vină Borcea să vă umple de parai, asta e mașină de politician de la Putere, care nu dă nimic, taie pensii și salarii!

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • http://www.facebook.com/people/Caragiale-Ionel/100002211694223 Caragiale Ionel

  si primarul care ridica masini se numeste….

 • Orlando

  Ce paparat prost pregatit..Pai masina nu era pe langa CCR ci la poarta FCD….dar banuim ca incearca sa si ascunda slaba pregatire..

 • Cici

  orlando. masina era parcata in capatul strazii lev tolstoi, exact acolo unde este si noul sediu al fcd. daca am casca un pic ochii am vedea in ultima poza numele strazii. care, ce sa vezi, e pe partea stinga a ccr, adica pe unde intra miejii la ccr.
  pup

 • gillete