Pisica aristocrată și ecologia democrată

Remus Cernea, lider executiv al Partidului Verde, a ajuns în stradă. Acolo, între două călătorii cu vehicule obligatoriu ecologice (în sensul că au benzină fără grăsimi saturate), cineva i-a arătat pisica. Ecologiștii sunt învățați însă cu așa ceva, nu se lasă intimidați. Ei primesc mereu amenințări de la marii industriași poluatori și de la marii motani geloși că alți masculi le smotocesc pisicile.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • Radu Corbu

  CE POT SA SPUN, UN OM CARE A VRUT SA SCHIMBE CEVA IN TARA SA, DAR SUSTINATORI ESTI MANCAT DE SISTEM. IL ASTEPTAM PRINTRE NOI IN PP-DD SI PE TOTI CETATENII CU SPIRIT DE INITIATIVA ,CARE CRED IN VALORILE ACETUI POPOR .
  UNITI SUB ACELA-SI STINDARD CU HOTARATI, VOM RAUSII SA SCAPAM TARA DE TRADATORI SI LICHELE.TRAIASCA LUPTA POPORULUI ,PENTRU RECUPERAREA TARII.

 • http://www.facebook.com/ambra.nicoleta Ambra Nicoleta

  il ashteptam la pp-dd , ca nu este rau, a vrut sa faca ceva bun nu l-au lasat mafiotzii. Este bine ca noi care vrem sa transformam Romania sa NE UNIM!

 • Constantin Dinu

  Un adevarat politician verde,are carisma si nu numai,dar din pacate se afla intr-o tara gresita si intr-un timp nefavorabil oamenilor nepatati si cu moral integru.Sper ca va venii si vremea acestor oameni,dar sa nu uitam un lucru!Politicienii unei tari sint reflectia puterii de discernamint a populatiei .

 • Flloppyn
 • Tepesvlad67

  MOBILIZAREA GENERALA A OAMENILOR CINSTITI , SI ASTA CAT MAI REPEDE .

 • Alex

  Remus Cernea si alti tineri politicieni ca el, inteligenti, culti si cu o viziune extrem de clara asupra societatii moderne reprezinta speranta intr-un viitor mai bun. Din nefericire, dinozaurii mafioti din politica romaneasca nu se vor lasa prea usor indepartati de la putere.

 • Con95co

  Remus Cernea nu se lasa intimidat nici de propria-i morala! :)