Sova ia lecții în particular de la Bogdan Teodorescu

Tânărul politician Dan Sova a luat cu asalt televiziunile, nu de puține  ori purtând războaie mediatice cu dușmanii politici. Și cum această îndeletnicire necesită antrenament, Dan Sova ia cursuri în particular de la analistul Bogdan Teodorescu. În pozele noastre, pesedistul încearcă să ajungă la o adresă de pe Calea Victoriei, căreia nu-i dă de cap. Îmbrăcat de office, Bogdan Teodorescu îl conduce pe Sova în blocul unde urma să se deruleze întâlnirea de taină.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • Branzica

    Offfff cat mai prostiti lumea…Pai va spun eu ce faceti: Se plimba paparatele cu masina prin oras,vede cat de slab este si apeleaza la telefonul mobil..intreaa cine este invitat la Realitatea sau la Antena 3 si fuguta la parcare.Il ia pe unu ca Sova si face poze cand se da jos din masina ….Ce draku paparazzi mai este si asta….Sunteti slabi rau..

  • secara sorina

    bai branzica, ai ff mare dreptate.la cate parasute merge sova asta cum de nu l-au prins astia pana acum cu nici una?pe langa vali aia zisa oficiala,mai e
    raluca,sorina,ana,anna,catalina,ramona,mirela,e o gasti plina de tarfulete ieftine ce raspund la primu semnal a lu asta.hai ba ca puteti mai mult,ce draqu.