Udrea, de la Cotroceni la Apărare!

Elena Udrea  și-a luat astăzi la revedere de la ministerul pe care l-a condus. După acest moment emoționant, ca orice om aflat într-o stare emotivă accentuată, și doamna Udrea a căutat un sprijin. A pornit spre dealul Cotrocenilor, n-a dorit să intre în Palat pe poarta principală, a căutat intrarea mai ferită. Numai că, din ghinion, lacătul nu a putut fi îmblânzit. Mașina nu s-a putut lupta cu poarta zavorată, așa că, cu tot cu pasagera de lux, a făcut cale întoarsă. Exact până la Ministerul Apărării, unde s-a ținut sfat de taină.
Generalii veghează asupra României. Inclusiv generalul Iarna.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • Radu2001

  tara asta a ajuns sa fie condusa du un marinar si o tupeista ca udrea elena lu zapacitu a lu ala de la cotroceni cu ochiul lui -ca semn al Raului – treuie elimina ti ca in Franta -cand franta era o tara corupta s a format o organizatie din oameni care erau pentru tara si pe aceei functionari care erua corupti nu conta daca era de inalt rang era executat -de atunci in franta coruptia a sxcazut foarte mult.asa trebuie si aici sa se intample.

 • bogdan

  foarte corect radu. in america un presedinte nedorit era asasinat, in franta cei corupti erau asasinati in multe tari cand cineva face rau populatiei este linsat. la noi e invers ala care ne fura e lasat in pace ba chiar lins in cur. ii pupam in pula mereu si deja nu mai avem ce sa le facem. ajung sa cred ca ne si place situatia in care ne aflam

 • Anonymous

  BUNA SEARA..te astept pe pagina fan grup piata univesitati 2012.

 • george

  sa ma cac in gura iei de vampa

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001534048038 Ioan Diaconu

  ne-am trezit putin din “somnul neputintei”.Dar pentru a ne cistiga drepturile trebuie sa continuam lupta!

 • http://pulse.yahoo.com/_3KJZN6PAEYL45BKOMXMGDKHTEE 1acolo

  nu ma mai mira nimic …