Vadim, șef la PRM, are ceas de aur, bre!

Tribunul e în pas cu moda – mașină mare de șmecher, ochelari de soare de la Prada (de unde se îmbracă numai diavolul) și  ceas de aur (vezi foto). Ca să mimeze  sărăcia, așa cum se laudă, Vadim si-a păstrat telefonul vechi, gen cărămidă.

 

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • Buffy_realoded

  telefon caramida zici ? prietene telefonul pe care il vezi in imagine este nokia 6310i pe care l-a primit mai mult k sigur pachet inclus optional la ml-ul pe care il vezi aici! te faci de ris in privinta cunostintelor despretelefoane cioc’u mic este cel mai bun telefon facut vreodata si azi il mai au madalin voicu si sorin ovidiu vintu!

 • Cassano_mitza

  prietene am avut si eu unul de asta, dar nu am fost chiar asa multumit de el…

 • iosif mircea

  cine dracu va mai ia in seama bai gunoaielor…VADIM a mai daruit un ceas de aur ,in direct in campania electorala din 2000…vreti sa mai faca astfel de daruri ?le va face bai ,cu toate ca ceasul ,si masina lui sunt din munca lui cinstita…are o revista si un ziar la care munceste personal pana tarziu in noapte ,a fost parlamentar in parlamentul ROMANIEI TIMP DE PATRU LEGISLATURI ,este parlamentar european ,este autor al mai multor volume de poiezii ,aforisme si deocamdata nimeni nu-l poate acuza dew furt …este din punct de vedere moral ,cea mai curata personalitate a Romaniei de dupa *90 asa ca …muclesa javra tiganeasca de caracal !

 • Anonimul30

  CICA ARE CEAS DE AUR.. ALTII AU VILE SI MILIARDE MILIOANE TEANCURI DE EURO SI ASTA ARE UN CEAS SI UN ML. Din munca lui da, poate sa isi cumpere un ML. A fost ani si ani parlamentar, este europarlamentar, are 2 publicatii si este autor de carti. Care e problema? Nu putea sa iti ia din salaru sau ce? Ati auzit voi sa faca VADIM COMBINATII si sa ARDA STATU? ARE CEAS DE AUR, iti DAI SEAMA CE ARE CAND ALTI POLITICIENI AU CATE 30 DE VILE SI MILIARDE DE EURO