A venit vara, acoperă-mi fundul cu ceva

de Simona Catrina

Cu umbra unui colac sau mai bine cu umbra (mare a) ta. Emisiunile TV s-au simțit datoare să arate ce-are România mai rotund. Nu etica, desigur. Mai degrabă fundurile, sânii și conturile.

Cum vine vara, ecranele dezvăluie, în exclusivitate, nuditate banală, dar aducătoare de audiență. Fete care nu știu să înoate, dar știu să agațe sunt protagonistele acelui calup de știri care aduce bani. Fetele au colaci cu ochișori, în formă de broscuță, de crocodil sau de pește (sic!). Deși părinții le dau de mici la înot (bani aruncați), ele intră în apă cu colacul, fiindcă așa par mai neajutorate și, implicit, mai sexy.

Știu un caz absolut autentic al unei tipe care s-a prefăcut că se îneacă, spre a fi salvată de un salvamar sexy. Sigur, o să spuneți că sunt eu proastă, că ăsta e un clișeu, toate fetele deștepte fac asta – în așa fel, încât fetele mai puțin deștepte să se mire intens.

Revistele și ziarele tabloide publică numai funduri goale, prin urmare televiziunile n-au văzut niciun motiv pentru care să nu preia trendul. Click este cel mai vândut ziar și, statistic, are cele mai multe țâțe pe cap de pagină, deci concluzia s-a scurs ușor: nuditatea vinde în draci.

Cameramanii surghiuniți la mare în aceste zile toride au filmat, numa-n ciudă, cele mai frumoase funduri de pe litoral. Reporterii vorbeau din Off, nici nu le vedeai mutra, cameramanii făceau legea. ”Mmvaaai, mi-e dor de mare!”, ciripește iubita unui iubit, imediat ce vede asemenea reportaje estivale.

De fapt, domnilor, fetei i-e dor de starea aia de femeie dorită, după care-ți curg balele pe plajă. De-un an de zile, ne tot epilăm, ne finisăm cu laser, ne sinucidem la sala de fitness, ne vopsim părul roz (vă implor, nu întrebați care păr), ne hrănim cu andive degresate. Duceți-ne la mare, n-o să vă pară rău!

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!