Părul discordiei

de Simona Catrina

Voi, cei care v-ați tuns într-unul dintre momentele acelea unice (când n-aveți nici curajul să vă automutilați, dar nici cheful să rămâneți întregi), vă veți căi amarnic. Și, mai ales, pe sărăcitelea. Cumpărătorii de păr sunt ceva mai prosperi decât vânzătorii de marijuana, conform părerii cercetătorilor (evident) britanici.

”Cumpăr păr”, profitabila asonanță a lumii comerciale moderne, este un anunț sleit pe mulți stâlpi sau ziduri din România. Doamnele care s-au săturat să împletească la el ca la rafie (adică toate) ar avea de câștigat. Încă un motiv de bucurie că ești femeie! Ca să câștige un ban cinstit, bărbații săraci donează spermă – iar cei cu gene proaste donează sânge.

Ciudat e altceva. Mica publicitate e plină de anunțuri disperate cu ”vând păr” și cu anunțuri la fel de disperate cu ”cumpăr păr”. Nu știu de ce, acești oameni de afaceri onești nu reușesc să se întâlnească, deși se caută unii pe alții cu înfrigurare. Tocmai mi-a venit o idee de afacere: am să-mi fac o agenție de cuplare a vânzătorilor de păr cu posibilii lor cumpărători. La câte anunțuri există, dacă le iau comision 1% nu mai am nevoie de alt job, niciodată-n viața mea.

E drept, mama m-a ținut în școală ca să mai fac și altceva decât să plimb un ciuf de colo-colo, dar prețul scuză mijloacele.

Sau hai să mă exprim mai clar: 60 de centimetri de păr natural, niciodată vopsit, costă 6000 de euro, deci cât un rinichi. Aviz donatorilor de organ excretor! În loc să-ți lași un rinichi baltă, în proprietatea altcuiva, mai bine te faci rocker câțiva ani și capeți aceiași bani, fără bisturiu, fără anestezie, fără conservați sau aditivi.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • Belle d”Imagination

    Ador ultimul rând: În alte zile nu ne deranjaţi… E de un respect cocoşător!

  • Adicristi69

    http://originals.ro/85647org castiga bani si haine originale fa-ti cont si incepe acum