Risc și (aven)turism sexual

de Simona Catrina

Vine vara, bine-mi pare, lumea-i un bordel mai mare. Toată lumea planifică vacanțe, emisiunile cu audiență s-au înecat, oamenii vor să trăiască tot ceea ce n-au pupat un an de zile. După mărturiile unor amici care au testat și fața necorporatistă a lumii, am ajuns la următoarele concluzii sexologico-geografice:

SPANIA e un loc perfect pentru cei care caută aventuri fără follow-up, fără sarcini nedorite și fără (ați ghicit) prejudecăți. Mai ales gay-ii care au încă o reținere în ceea ce privește asumarea sexualității în românia au ocazii superbe de a cunoaște tipi interesanți și pătimași în Spania.

GRECIA este țara unde, deși nu se mai pompează fonduri lichide (decât dacă e Angela Merkel foarte bine dispusă) se vor găsi în permanență bărbați care să pară foarte îndrăgostiți de turistele cu bani și aură de succes. Actori, oameni de afaceri, cântăreți sau scriitori se vor năpusti aiuritor de frumos asupra unor turiste lihnite după dragoste.

BRAZILIA este centrul mondial al sexului la întâmplare, doar că tot din întâmplare nu ajung prea mulți români acolo, așa că o scurtez.

TAILANDA – nu vă mai plictisesc, știți prea bine, măcar din ziarele și revistele care nu se vând dacă nu bagă și-un turism sexual în schemă. Doar că aici voucherele vin la pachet cu taxa pe riscul adăugat: tailandezele nu sunt artiste la deținere sau mânuire de prezervative, așa că iubitorii de ruletă rusească vor fi foarte satisfăcuți.

RUSIA este singura țară unde beția e pitorească, unde bărbații sunt mai interesanți și mai sexy matrafoxați decât treji. Vodka e scumpă, dar iubirea e ieftină.

JAPONIA este locul unde există mai multe jucării pentru adulți decât pentru copii. Dacă țesutul uman nu vă este de ajuns și accesoriile înzecesc plăcerile interzise, asta e destinația ideală.

OLANDA are bordeluri cu fete (și băieți) în vitrine. Ăăăăă… aș mai fi vrut să comentez ceva aici, dar nu mai văd ce-ar mai fi de spus.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!