Sunt PDL Gherla și nu contează cât de lung am părul

de Simona Catrina

Sub genericul ”Împreună pentru Gherla”, organizația PDL din amintita localitate și-a construit un site plin de avânt și doctrine. Și pentru că le trebuia și un fond muzical neapărat, au pus să tune, chiar în Homepage, ”Vinovații fără vină”, cântat de Florian Pittiș.

Nu vă alarmați, nu umblu noaptea ca huhurezii pe website-uri de partid, totuși am și eu o viață. Cam ciudată, dar o am. Am ajuns la PDL Gherla printr-un link din site-ul lui Boc. De unde înțelegem că, dacă vrei să ai accesări pe net în ziua de azi, îți depui linkuri pe site-urile zgândărite de presă, nu pe alea de shopping.

Oricum, deci când deschizi site-ul PDL Gherla, începe Moțu Pittiș să cânte: ”Nu contează cât de lung am părul, important e cât de mult gândesc”. În poza de pe prima pagină, stau ca la cor toți consilierii, îmbrăcați în haine de duminică. Drepți și uitându-se fix în camera foto, cum le șade bine unor demnitari.

Nici unul n-are părul lung. Dacă tot nu contează, de ce să nu fie scurt, nu? Sunt doar vreo două doamne cu claia trecută de urechi, dar nu par a fi din categoria celor care preferă să vorbească frumos și bine decât să aibă părul lung.

La scurt timp după ce deschizi site-ul, începe și refrenul, care se apropie mai mult de spiritul echipei: ”Lume, lume, soro lume/ De ce ești prea rea de gură/ De ce ne privești cu ură/ Vinovații fără vină/ Cer să se facă lumină”.

Nu contează cât de lung am site-ul, important e cum îl orchestrez. Uite cum un loc banal de pe net, care s-ar fi pierdut imediat între site-urile de imobiliare din Gherla și cele de gemuri din Topoloveni, a ajuns să aibă ascultători (cititori nu prea cred). Unii ne-au declarat în exclusivitate că petrec mult timp pe site-ul PDL Gherla, ca să-l asculte pe Moțu, deoarece se aude mai bine decât pe YouTube.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • http://www.ideisifemei.com/ Mihu

  Păi și link?

  • Iojica

   pdlgherla.ro

 • Warlock

  Pai vezi … daca il bagau si pe Remus Cernea acolo … pica melodia la tzanc … dar va zic eu … Le E Frica de Remus Cernea!!!
  Remus Cernea Presedinte!!! :P

 • Adicristi69

  http://originals.ro/85647bani castiga bani sau haine originale

 • Comanalbert

  link-uri rusinoase….bune in spirit de gluma…nu profitati de autor, ca se vede…