Acuzații de vals și uz de vals

de Simona Catrina

Am fost la o nuntă, în weekend. Era s-o zic p-aia cu ”aplauze”, dar am mai spus-o recent și nu doresc neapărat să mă repet, deoarece sunt femeie cât de cât serioasă. Toate nunțile din România încep cu valsuri umflate. Iar țara noastră, deși n-are bani să finanțeze cultivatorii de grâu, are suficienți crăițari cât să organizeze cursuri intensive de vals pentru nuntă.

Mirele nu știa să danseze vals, era disperat, dar mireasa îl instruise să mimeze frumos, să-și salte picioarele romantic, să se prefacă a ști pe ce lume este.

Un fost iubit de-al meu, foarte deștept și drăguț, mi-a glumit alb și mi-a spus negru că, dacă ne căsătorim, îmi pune o păpușă pe capota mașinii, ca să scandalizăm – conform tradiției chicioase și atât de utile pentru unii invitați/utilizatori. Eu nu știam de glumă, iar fetele logodite știu ce spun, când ai inelul pe deget.

Până la urmă, ați ghicit, nu ne-am luat, însă gluma cu păpușa a rămas valabilă. Nunțile românești înseamnă trudă și gândire. Vreau să mă mărit, însă localurile pe care ni le permitem eu și logodnicul meu sunt arvunite pe cel puțin un an înainte. Nu-i nimic, noroc că presa e a patra putere în stat (abia a patra?… nașpa!), voi face uz de puterea mea, de șarmul lui, de micul și romanticul șantaj, de banii părinților! Vă rugăm, doriți-ne și zidiți-ne casă de piatră!

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002373215959 Camelia Giurgiu

  Sa fie intr-un ceas bun! :)

 • Coradob

  Bafta cu nunta si casa de piatra!

 • Crisgreat

  Va rugam nu renuntati la papusa , “Casa de piatra ” !

 • Pnt_neli

  Casa de piatra!!!!!!!

 • Za Wish

  zi mersi ca te ia si pe tine cineva….fufo!

 • Adicristi69

  Castiga Bani & Haine Originale
  Haine & Adidasi de Firma Pret Mic !
  http://originals.ro/85647org

 • Zitza

  Iar te mariti, Simona?