Amanta noastră e cea mai frumoasă

de Simona Catrina

Toate femeile înșelate (scuzați pleonasmul) se văicăresc, public sau nu, că viața e nedreaptă și bărbații, evident, sunt niște porci ordinari (având în vedere că porcii extraordinari sunt păstrați pentru reproducere, nu pentru prosciutto).

Cu o excepție: nevasta lui Romică Țociu a declarat ieri, înghiontită de un tabloid, că e mândră. Soțul ei și-a tras-o cu una la mare (iertați-mi limbajul, dar am înțeles că vara e permisă o oarecare relaxare morală), l-au fotografiat niște paparazzi (puneți pariu că fotografii au fost sunați în prealabil de către amantă?). Iar Nicoleta Țociu e mândră că, la 50 de ani ai lui, soțul ei e încă dezirabil și din punct de vedere sexual, nu doar umoristic.

Să nu mai aud că țara e plină de imparicopitați care se culcă cu tot ce are puls, precum și de femei plânse, decepționate de respectivii posesori de șorici gros. Atunci când suratele noastre se simt mândre de fiecare orgasm extraconjugal al bărbatului legitim, orice cârâială feministă e ridicolă.

Știu, o să-mi spuneți că biata muiere s-a văzut pusă în fața faptului și, excluzând variantele boierești, a ales ipocrizia cu glazură mondenă. Ei, bine, dacă aveți impresia că asta face de obicei o femeie înșelată… atunci aveți dreptate!

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • brr

  aoleu, ma dor ochii!

 • Eugenia

  Bravo Simona ! Tu stii sa pui in cuvinte potrivite cu talent tot ceea ce eu doar gandesc si simt ! Bravo si pentru claritatea mesajului si pentru atitudine ! Deci de trei ori te imbratisez virtual :))

 • http://www.facebook.com/lidia.ostahie Lidia Ostahie

  am citit si eu revista intamplator…stupid om Tociu asta ! Mare om, mare caracter !

 • Violeta

  Femei inselate=pleonasm? Hai, mai Simona!!pe bune…intelesesem ca ai intalnit si barbati cinstiti :)) oricum restul funny!!

 • Anonimi

  Pai… in fatza unei asemenea scarbosenii publice, ce-ti mai ramane de facut, decat sa fii o doamna?

 • cori

  credeam ca doar pe mine m-a socat reactia dnei tociu…dar daca “doar ea e in inima lui”, probabil ca individul are mai mult loc pt altele prin alte parti ale corpului…

 • Don Juan DeViagra

  Scuze dar e incomplet si inexact ! Lipsesc:
  Terminasera ?
  Cine a inceput ? Cu ce ? si -mai ales- de ce ?
  Impresii dupa : el/ea
  I-a luat radar-ul ?
  Urmedaza un re-make ?
  D-l umorist si-a anulat toate contractele pe Jud Brasov sau deja umbla numai cu transportul public?