Cronica unui viol anunțat

de Simona Catrina

A fost weekend-ul în care toată lumea s-a minunat și s-a indignat nu atât de pițipoanca violatoare din Tulcea, cât de taximetristul care a îndrăznit să o refuze, astfel încât a întărâtat latura-Zorro din duduia făptuitoare, deci ea i-a crestat nu’ș ce semn pe frunte. Cu un cuțit, evident.

Gigi Becali, marele și tarele creștin care și-a fondat campania electorală locală pe un slogan de genul ”pentru biserică și popor”, a intrat în direct prin telefon la RTV și-a insinuat că taximetristul e un bou, asta era ideea – că n-ar fi ajuns niciodată la Urgențe cu tăietură-n frunte dacă n-o refuza pe dom’șoara Psihopupu: ”Păi dac-a fost prost! Trebuia să se ducă cu ea și să facă dragoste!”, a zis marele credincios.

Singurul lucru duios și creștin în această strigătură era faptul că a preferat să spună ”să facă dragoste” în loc să spună ”să facă sex”. În rest, hai să ne facem că nu vedem evidențele: marele familist, creștin și moralizator Gigi Becali îl îndeamnă pe un om însurat, cu trei copii acasă, să se culce spontan c-o zărghită, numai fiindcă, ce-i drept, e foarte frumoasă și sexy.

Becali e un filantrop de ocazie, un om care a dăruit mult, dar care a și obținut mult, dracu știe prin ce metode. Nu mă înjurați că mă iau de el, dar pentru un om care bălăngăne cruci prin toate intersecțiile (ne facem că uităm că, pe o parte din afișele lui din oraș, scria ”în slujba cruci”, exact așa, deci luxat gramatical), Becali a fost cam prea taliban în abordarea violului din Tulcea.

Toată țara, de altfel, s-a umflat de râs că un fraier a refuzat o bunăciune și-a preferat să ia un cuțit în meclă. Personal, cred că adevărul e undeva la mijloc, acolo unde este el veșnic. Taximetristul a urcat în casa nebu fetei, în condițiile în care atribuțiile lui nu depășeau pragul apartamentului. Deci a fost ca găina care cotcodăcește filosofic: aleargă cocoșul excitat după mine, dacă fug zice că-s proastă, dacă stau zice că-s curvă, ia mai bine să mă-mpiedic…

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • Zincaviorel

    cine este gigi becali ?