De ce ridică bărbații un picior când pozează pentru Matrimoniale?

de Simona Catrina

Pozele pe care le vedeți sunt doar o minusculă parte a capodoperelor fotografice care circulă pe site-urile românești de anunțuri matrimoniale. Nu sunt feministă deloc, n-am de gând să demonstrez că bărbații sunt stupizi și femeile sunt zânici. Încep cu ei fiindcă așa e cavalerește din partea lor, să se facă de râs înaintea noastră, ca să ne dea curaj.

În lecția de azi, ne vom întreba, cu tot respectul cuvenit, de ce ridică domnii câte-un crac în pozele pe care le încarcă pe site-urile de căpătuiri sentimentale. Aștept răspuns de la voi, eu încă nu m-am lămurit.

Pentru cei care insistă să mă creadă o frustrată feministă, precizez că voi reveni, de-a lungul timpului, cu panseuri și mai ales imagini cu femeile care-și pun pe site-ul unde-și caută iubirea vieții niște poze cretine din bucătărie, poze cu dulapuri, poze ciufulite, poze cu burți, poze cu dinți lipsă. Și, desigur, vom reveni și asupra bărbaților care se pozează crăcănați pe fundalul obiectivelor turistice menite să deschidă calea obiectivelor sexuale.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • Old John Wheel

  Hehehe! Eu zic că e poziţia aia străveche a omului de Neanderthal când reuşea să doboare dinozauru’ periculos şi imortaliza momentul pe pereţii cavernei; pe urmă îl hăcuia (pe dinozaur) şi ducea acas… în peşteră o ciozvârtă bună-bună din care oama de Neanderthal făcea o iahnie de-şi băteau progeniturile!

 • http://lupulainen.wordpress.com/ Lupul Ainen

  Nu are treaba cu partile sexuale, este vorba de o “apucatura” de pe vremea cand eram maimute iar, in urma unei lupte, castigatorul punea piciorul pe lesul victimei si ragea la luna, strigandu-si victoria. In ziua de azi, prin ridicarea piciorului, masculul induce (sau vrea sa induca) ideea cum ca el este castigatorul, smecherul, cel care si-a intrecut dusmanii, caruia i se cuvine totul (pentru ca e posibil sa aiba bani). Suna cunoscut? Manelele sunt si in gesturi, nu numai in cd player/iPod.

  Parerea mea…

  PS: Am scris comentariul asta cu un picior pe toaleta, in fata oglinzii. ;)

 • Nistepalavre

  Va rog sa remarcati sosetele albe asortate pe deplin la pantofii negri. Este inca un “must-have”- vorba stupidelor reviste glossy – incepand cu anii’ 80 si pana azi….Sigur inca 200 de ani o sa tot vedem, mult si bine, tot felul de incaltari…mai mult sau mai putin albe, dalbe, spalate cu Ariel sau Bonux, depinde de posibilitatile financiare ale purtatorului sau consoartei sale.

  Concluzia: pozitia cracanata si cu picirul putin ridicat nu face decat sa ne atraga atentia asupra unui trend aflat inca pe val.

 • Lastrebel

  aloo tanti!! ( ma refer la cea care ai scris articolul) cam cat de penibila sa fii incat sa te preocupe aceasta problema? Cam cat de “jurnalista” tre’ sa fii incat sa remarci acest detaliu SEMNIFICATIV al barbatilor?!?! sunt alte cateva milioane de poze in are barbatii se scarpina in cap sau in alte parti ale corpului! Sunt alte cateva miliarde in care femeile fac acelasi lucru! WTF?!??! ASTA E ARTICOLULT TAU?!?! SI CULMEA!! TI-L MAI SI PUBLICA CINEVA?!?!?:)))))))))))) AAAAAAAAAAHAHAHAHAH!!! Tu ai drept de vot?!?! ca deja ma ia cu lesin! ia cauta matale pe site-uri cu pitzipoance si cocalari! poate o sa scrii maine un articol

 • Belle d”Imagination

  Te ştiam femeie deşteaptă!
  Desigur şi mai ales fireşte că ridică piciorul pentru a arăta publicului feminin că au cu ce marca teritoriu.

 • joyflint

  Nu,nu,nu, nu si nu (impartial) ! Schiteaza un pas de apropiere, catre o virtuala iubita.

 • http://twitter.com/joienegru joe

  Ce am ras doar vazand titlul si prima poza. E un mister. Probabil e un instinct masculin de proprietatel Sau e o evolutie a pozatului. Barbatul banal sta drept si stoic, barbatul mai luminat un pic isi ridica un crac iar barbatul cu adevarat inspirat se pune si in cap daca vrea.

 • Asotmara

  Simona, I sink zet LASTREBEL iz THE ONE in za piccer. Tu ce crezi?