Dicționar SEXplicativ al limbii române

Simona Catrina

Ai zice că, de când cu pornografăreala gratuită de pe Internet, nimeni nu mai tresare când aude o glumă mitocănească la televizor. Cu toate astea, constat că tot asemenea porcării fac o audiență mai umflată. Poți să-l aduci în emisiune pe Primul Ministru și să-l caftești în direct, să-i scoți ochelarii și să-i calci în picioare și după aia să-l suni pe Băsescu și să-i spui ”Ai văzut ce i-am făcut lu’ ăsta micu’? A fost doar un avertisment, meștere!”. Poți să dezvălui gălăgios matrapazlăcurile unui demnitar corupt, poți să difuzezi un film care-a înhățat opt Oscar-uri… Nțțț! Nimic nu depășește interesul maselor pentru glumele proaste, preferabil cu stupide conotații sexuale.

Am dat ieri din întâmplare peste o emisiune la Kanal D, celebra ”Drept la țintă”, cu un Mădălin Ionescu care până acum un lucru cert a băgat la cap: românul cel mult și incult are nevoie să râdă de ceva sexual. În prezența invitatului Tavi Colen – la fel de lord ca și restul căscătorilor de guri, vă dați seama – moderatorul și toți țopârlanii prezenți s-au întrecut în glume cretine. ”Ia să vedem cât de mare deschide gura”, ”Ia uite cum ia măsura” (tot cu gura, n.r.), ”Ia uite fetele, trag la pai”, astea au fost numai câteva dintre glumele geniale scuipate de onorata adunare din platou. A mai plonjat acolo și trupa Haiducii. Aflăm că unul dintre membri s-a operat. Ai crede că de-aici nu poate pleca nicio glumă fără chiloți. Aș, nu știți ce talent zace-n obsesia română! Moderatorul a făcut precizări medicale: ”Nu și-a tăiat ceea ce poate vă gândiți”. Noi nu ne gândeam, dar dacă ții tu neapărat… Haiducul nu se lasă, vorbește de masaje: ”Mă masează, cu efect în alte părți!”. Păi dacă-i în alte părți, cară-te de pe nervii noștri în altă parte, ce-ar fi!

Să mai aud eu că spune cineva minunata propoziție: ”Asta cere publicul”. Nu, publicului nici nu-i bubuie prin cap că, de la o pârlită de intervenție chirurgicală, voi ajungeți tot la erecții. Dar dacă zilnic torni pe furiș în ciorba publicului câte-o fiolă de glume sexuale proaste, el va deveni dependent de inepțiile astea pe nesimțite. Și mai ales pe nesimțiți.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • Anonim

  ce e trist ca si prin cei care au terminat o facultate, pe meritele lor, nu pe banii parintilor, deci se cheama ca ai pretentii de la ei, se amuza si practica glumele astea de autobaza, cu toate ca ei evolueaza in alte medii ..

  • miki

   C., oricata scoala ai avea, daca fondul e de huțupan, așa mori. Diferența dintre cei cu scoala si cei fara, care gusta asemenea umor, e ca primii mai disimuleaza uneori apetitul pentru așa ceva, funcție de anturaj.

 • Belle Dimagination

  Şi eu fac glume de autobază şi mă exprim ca pe şantier. Inclusiv la mine pe blog. Dar nici moartă nu accept să îmi irosesc timpul uitându-mă la tâmpenii, când eu am lucruri serioase de făcut.