Doresc cunoștință doamnă. Rog maximă neseriozitate

de Simona Catrina

 Multă vreme, singura parte enervantă a anunțurilor matrimoniale din presă era șablonul ridicol. Mai precis, ceva de genul: ”Domn serios, prezentabil, cu simțul umorului, doresc cunoștință doamnă serioasă, prezentabilă, cu simțul umorului”.

Când o femeie scrie că vrea un bărbat serios, prezentabil și cu simțul umorului, puteți fi sigur că exact asta vrea. Când un bărbat scrie că vrea o femeie serioasă, prezentabilă și cu simțul umorului, vrea de fapt o femeie cu mutră decentă, dar cu trup super-sexy, plus suficient simț al umorului cât să guste bețiile, adulterul și meciurile lui, mulțumindu-i zilnic pentru egoismul lui de-a dreptul poetic. Dar aici e altă discuție, nu despre asta voiam să bârfim azi.

De niște ani buni, rubricile de genul ”Matrimoniale” se ocupă cu prostituția, pe față. Curios, nimeni nu ia nicio măsură, ai zice că e firesc să vezi tot felul de poze vulgare și anunțuri de genul celui pe care l-am găsit pe un site celebru de anunțuri publicitare: Delia, brunetă ilegal de bună, piele fină și forme sexy, 18 ani, 1.71, 52 kg, fund bombat, te aștept pentru o oră de vis alături de mine, oral pasional, normal, diverse poziții, 69, fantezii, fac totul fără grabă, poze reale 100%, vino să te convingi!” (preluat de pe bățosul site anunturi.ro, distinsa Delia e cea din imagine).

Nu sunt pudibondă, literatura pe care deja am lăsat-o posterității stă mărturie. Dar mi se pare că e incorect ca, dacă nu-ți place o cutie de margarină, să suni la ANPC și să ceri anchete, iar dacă sub rubrica Matrimoniale se ascund anunțuri ilegale, imorale și scârboase, să taci și să tolerezi.

La ora actuală, mica publicitate a ajuns marea bătaie de joc. La rubrica de Prestări Servicii sunt numai vrăjitoare, iar la rubrica de doamne serioase care caută domni serioși sunt numai curve. Propun anunțuri combinate, reciproc avantajoase, în care vrăjitoarele, țarine ale magiei albe, se obligă să le facă rost domnilor serioși de doamne seducător de neserioase.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!