Drumurile noastre sigur se vor despărți vreodată

Simona Catrina

Din reflex, încă ne punem mâna la gură când auzim de un divorț celebru. De parcă am trăi la mânăstire și-am auzi că maica stareță are televizor în cameră și se uită seara la MTV. E o lume în care familiile au furnici pe sub piele. Rata despărțirilor e mai mare decât cea a nunților, așa că teoria poligamiei genetice începe să prindă argument.

Unii nici n-apucă bine să termine un divorț, că se despart și de cel care l-a cauzat. De exemplu, Marina Almășan s-a despărțit de iubitul ei, Georgică Cornu, înainte de a-și fi încheiat bine conturile cu ex-soțul Socaciu. Dragostea fulgerătoare și tunătoare a Marinei s-a turtit deprimant de curând, atunci când toată lumea o admira pentru curaj (în traducere liberă, o invidia pentru miliardele aferente).

După 30 de ani de coșmelie sudată, Magda Catone și bolnăviorul Șerban Ionescu se despart, de data asta din inițiativa lui (mai încercaseră o dată în 2010, din inițiativa ei). Nu contează cine-a depus dosarul de divorț, motivul e același: relația ei extraconjugală cu un flăcău mai zelos, mai puțin blazat și – trist pentru Șerban – mai sănătos. Actorul și-a luat un avocat scump, semn că are destule de împărțit cu Magda, nu doar ranchiuna de rigoare.

Despre al o sută nouășpelea divorț dintre Bahmuțeanu și Prigoană n-are sens să vorbim, ei măcar mai contribuie și la statistica cununiilor, nu doar la cea a ciondănelii publice. Aș putea, cel mult, să inițiez aici un pariu: cam pe când se împacă și se iau iarăși? Mă rog.

Nu, nu pot să fac asta, n-aș avea succes. Pe tot felul de site-uri zgomotoase, au început pariurile despre divorțul Elenei Băsescu de Bogdan Ionescu (foto). Se căsătoresc acum, pe 1 septembrie, iar primele estimări seismice sunt prin decembrie. Eu, una, sunt ceva mai optimistă, totuși.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • http://www.facebook.com/lidia.ostahie Lidia Ostahie

  cum s-a despartit Almasan de Georgica? in Tango declara altceva…(oricum nu am crezut-o…sorry, femeia asta mi-a fost antipatica de la prima vedere si auzire). De cei doi actori imi pare sincer rau ( cu toate ca, sincer, mereu am crezut ca doar femeile tinere, frumoase si suple au lipici la alti barbati decat cei din dotare). Povestea cu Bahmu e deja circoteca din fiecare an, ne-am cam plictisit. Si pun pariu ca acest Sida (?!?) s-a hotarat s-o ia de nevasta dupa ce Ebonica i-a tuflit un pupatoi cu noul kil de buze…

 • Adelina

  Referito la televizorul cu MTV de la maica stareta, intradevar “umbla” o legenda urbana prin anii ’90 cum ca pe la un anumit schit dintr-o anumita statiune din judetul Sibiu (nu dau nume) maicutele impreuna cu maica stareta urmaresc MTV-ul :D.
  Pana la urma am vazut si eu cu ochii mei :)), televizorul aflandu-se in bucataria monahala, echipata dupa ultimele tendinte :)

 • Terente

  Spune-i Sida, da-l in mă-sa, că asta sunt cu tot clanul lor.