Dumnezeu are cont pe Facebook

de Simona Catrina

Am trei prieteni comuni cu unul dintre Dumnezeii de pe Facebook. Ceea ce e destul de interesant, eu având 5000 de prieteni, iar el 148. Din motive învăluite în mister și blasfemie, unii își deschid cont pe Facebook cu identitatea ”Dumnezeu”. Am o singură problemă: cum aflu eu care este Dumnezeu cel adevărat? (Că mă gândesc că o avea și El cont, fie și din simplul motiv că, din câte am auzit, dacă nu ești pe Facebook nu exiști – iar Dumnezeu există). Și lui Mircea Badea i-au făcut unii conturi false, dar ce spun eu, până și mie mi-a făcut cineva o clonă de cont, darămite Lui Dumnezeu?

O să râdeți (sau o să vă prosternați), dar pagina de Facebook intitulată ”Dumnezeu” are aproape 7 milioane de like-uri. Vă dați seama că 7 milioane de nebuni I-au dat like Lui Dumnezeu pe Facebook? Norocul lor e că, din cele ce am aflat pe surse, Dumnezeu are umor.

Mai e un Dumnezeu care are numai 600 de like-uri, dar nu m-aș mira deloc ca exact ăsta să fie contul Lui valabil, fiindcă știți prea bine, credincioșii acordă credit cui nu trebuie, la început. Abia pe urmă-și toarnă cenușă-n cap.

Mai există și contul Universul Meu Este Dumnezeu, după cum există și Dumnezeu Știe Cine Sunt, care mie-mi sună destul de amnezic, la modul ”Dumnezeu mai știe cine-oi fi eu”, lucru care încalcă poruncile: ia numele Domnului în deșert. Iar contul Împărăția Lui Dumnezeu are numai 23 de like-uri, a înnebunit lumea de tot, nu mai vrea orice împărăție, acum vrea creștinism all-inclusive, cu confort sporit.

Bietul Dumnezeu, generos cum e, Și-a lăsat și Fiul să-și facă niște conturi pe Facebook. Există mai mulți Iisuși pe rețeaua de socializare. Dar El nefiind un copil șmecher, are like-uri extrem de puține, niciun Iisus nu are mai mult de 200-300 de like-uri.

Oricum, planeta stă bine: contul de Facebook intitulat Dracu are numai 8 like-uri. Aleluia, suntem izbăviți!

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • Simonaphoenix

  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 • Adicristi69

  Premii in Bani si Haine Originale
  Haine & Adidasi de Firma Pret Mic !
  http://originals.ro/85647org

 • http://www.facebook.com/irina.butnaru Irina Daniela Butnaru

  Dar de “Nimic fara Dumnezeu” lucrator in “Ogorul Domnului” ce zici? :-))