Funduri goale în vitrine sau septembrie la mare

de Simona Catrina

Știți că fantezia oricărui romantic ruginit e să meargă la mare în septembrie? Știți. Am fost și eu, deși ai crede că am mai multă minte de-atât. Partea cu romantismul e bună, dar e singura care explică escapadele tomnatice ale cuplurilor pupăcioase.

În rest, în România nu se poate face turism decent la mare, în luna cu frunze coapte. Mai mult de jumătate din așa-zișii antreprenori își închid prăvăliile la 1 septembrie, ca și cum ar scrie undeva că la data asta soarele cade lat, iar norii și furtuna preiau comanda.

Printre multe altele, magazinele din stațiuni au capotat penibil. Vă ofer o poză cu un maaaaare, mare magazin din stațiunea Mamaia, unde vânzătorii pesemne aveau un fetiș cu dezbrăcatul manechinelor de plastic.

Vitrinele, după cum vedeți, erau pline de păpuși în puța goală, mă scuzați. Uitați-vă cum arată și spuneți-mi: credeți că e o priveliște agreabilă? Nu sunt o ființă pudică, mă cunoașteți, dar mă gândesc la familiile cu copii – sau pur și simplu mai sfioase, mai cuvioase, care parcă n-ar avea chef să vadă în vitrine păpuși cu țâțe și penisuri, fie ele și stilizate.

Dacă tot au dezbrăcat manechinele, de ce nu și-au dus fantezia până la caapăt? De ce nu le înșfaci și nu le duci în spate, drăguță? Acolo, poți să le faci ce vrei, e secretul tău, dar măcar nu e în văzul lumii care, la ora trecerii prin fața vitrinei, poate savurează o merdenea sau un langoș nevinovat. Va urma.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!