Un tort care are motivele lui

de Simona Catrina

Traian Băsescu s-a dus cu nevastă, cu cățel, cu purcel, la întâlnirea de 36 de ani de la absolvirea facultății, respectiv ceea ce azi e cunoscut drept Academia Navală, pe vremea lui era Institutul de Marină Mircea cel Bătrân.

Reporterii zeloși au transmis numai mărgăritare: ”Aici e un tort cu motive marinare”. Nu știu, poate am eu o problemă, în acest timp iubitul meu făcea o marinada, poate mi-a luat Dumnezeu mințile. Mi-am adus aminte de Domnul Goe. Vezi că sunteți proaste amândouă? Se zice mariner!

În acel timp, Becali abera pe posturile care-l găzduiau, galant. Zicea că ”pe mine cred că nu poate cineva să mă amenințe cu cuțitul”. Pe tine, dragule, nu te amenință nimeni decât cu DNA-ul…

Tot pe un post de știri, un reporter abera pleonastic: ”Cel mai mare eveniment estival al verii”… Există evenimente estivale ale iernii? Probabil că da, în accepția lor.

”Fericirea fiului lui încă va avea loc la acest loc”, zice un post de știri, comentând situația penibilă în care fata președintelui Băsescu a vrut nuntă neapărat pe 1 septembrie și, în urma unor manevre, cei care aveau localul de la Snagov rezervat în ziua aia au renunțat, fie plătiți, fie șantajați, mă rog.

Eba se mărită pe 1 septembrie, scurt. Adică lung, mă rog. Repet, nu e vina ei, e vina celor care au vrut localul de la Snagov înaintea ei, dar n-au avut dosare suficient de bune.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • Uma_uku

  Draga Simona
  Nunta celor doi tineri nu are nimic condamnabil,este un eveniment ce transmite puritate.inocenta.Inocenta trebuie subliniat pentru ca cei doi tineri crescuti in puf ,sunt ca doi pui crescuti in colivie,nu stiu nici macar sa s-e exprime,prin urmare nu l-e gasesc nici o vina.Asta pina nu s-e vor hotari si ei sa devina conducatori ai acestui norod.
  Cit despte opulenta ceremoniei!…AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA! Dijma suportata de poporul meu,iata ca incepe sa apara.Burghezia comunista i-si arata agoniseala,o arata unui popor infometat si otravit (Base a aprobat Codex alimentarius),obidit si vindut “aginturilor straini”cum bine spunea tovarasul.
  Dar un popor nating suporta tot,cu bale la gura,s-e uita si ei la o nunta de aristocrati…

  • Apex

   Uma_uku: Daca tacea-i, filosoafa ramanea-i. Dar daca n-ai tacut, de ce n-ai amintit ca Basescu ne-a vandut tarisoara americanilor si evreilor, a instalat scutu’ de la Deveselu ca sa ne atace rusii si vrea sa ne bage tuturor cipuri sub pielea de pe frunte?

  • Crid2006

   O parte din banii nostri s-au dus (si) pe apa sambetei, in platile catre cei care au incercat sa-i invete sa scrie atat pe Uma_uku, cat si pe Apex. In rest, numai de bine!