N-o să-ți vină să crezi! Uite, află și vezi!

de Simona Catrina

Ieri, și nu numai ieri, am găsit în tabloide o mie de titluri care conțineau particulele “Vezi”, “Uite”, “Află”, precum și tradiționalul “N-o să-ți vină să crezi!”.

Mie îmi vine să cred orice, deja. Am senzația că toate ziarele astea ne evaluează drept idioți onești, fiindcă ne asmut ca pe cățeii nedresați, cărora le arunci un băț, dar le arăți cu degetul și latri tu în locul lor, ca să vadă unde l-ai aruncat. Și nu ne zic “apporte”, că e prea greu pentru noi, ne spun “marș și adu-l, vezi, află, uite”.

Pe acest principiu, tabloidele fac mișto de utilizatori și cititori. Vezi cum arată Margherita tunată! Uite ce-a zis Andreea Marin despre problemele ei! Află de când e Rihanna cu Ashton Kutcher! N-o să-ți vină să crezi cât de sus sare pisica asta! Află ce-a mâncat Inna azi la prânz! (Dacă n-a mâncat un telefon mobil, nu cred că mă interesează, și nici în acest caz extrem nu cred că aș vrea detalii, neapărat). Vezi ce funduleț obraznic are Icsulica! Uite ce-a cumpărat Cutărellina de la patiserie! (Sunt destui proști – prin asta înțeleg sute de mii – care fac clic pe “uite” imediat, căci ce-ar putea să fi cumpărat pițipoanca de la covrigărie, nu cumva vreun vibrator?).

O altă specialitate a casei, în meniul bogat oferit de tabloide, stă construcția inteligentă: “Ce-ți mai place să!”. Cutăreaso, ce-ți mai place să bagi benzină-n mașină! Cruduțo, ce-ți mai place să dai din funduleț în cluburi! Pamelo, ce-ți mai place șaorma cu de toate!

Cele mai dragi îmi sunt combinațiile de ingrediente, mă topesc după ele: Adelino, ce sâni obraznici ai! Și ce-ți mai place să mergi pe tocuri! Uite cum a cumpărat Adelina o cafea la 8.00 dimineața, având sâni obraznici și purtând tocuri! Află aici cât a costat cafeaua de la 8.00 dimineața! Uite cât a stat Adelina pe tocuri până și-a băut cafeaua! Află câți tâmpiți au accesat acest material pe site-ul tabloidului! N-o să-ți vină să crezi!

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • Abc

    Favorita mea e “ce-ti mai place sa”.

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001549849995 Andrei Eduard Necula

    In calitatea mea de “idiot onest” va provoc sa documentati frumos un articol despre galagia media provocata de legea apei. Pareri?

  • Dddoareu_x

    Foarte interesant …vedete si mai si :) pe… http://www.yutero.com