Nu sunt sexy, dar știu că mă vrei!

de Simona Catrina

La cum arată mica publicitate prin ziare la ora actuală, România ar trebui să aibă rata șomajului zero. Sau chiar cu minus. Nouă din zece anunțuri de joburi sunt pentru videochat – o afacere de dormitor (chiar debara, dacă situația o cere), deosebit de prosperă în țara noastră mică, dar veselă.

Ca și voi, am crezut inițial că videochat-ul ăsta e un fel de porno live și atât. Sau, mă rog, un striptease, hai să nu dramatizăm. În orice caz, îl legam exclusiv de sex, nu-l puteam asocia cu altceva. Asta până când am avut nespusa onoare să cunosc o familie respectabilă – soț și soție, care dețineau o afacere cu videochat-uri. Diavolul se îmbracă de la Prada, așa că prețurile astronomice atârnate de trupurile lor nu m-au șocat.

Nu mică-mi fu mirarea când am aflat că nu aveau numai videochat sexy, ci și videochat “psihologic”. Hait! Cică angajează acolo oameni de toate vârstele, culorile, greutățile, religiile și profesiile, cu condiția să aibă ceva-n tărtăcuță, să știe să vorbească frumos cu bieții oameni care-i accesează. Uite o muncă pentru intelectuali, în sfârșit! Cine zicea că persoanele cu carte crapă de foame? Salariul garantat e de 1200 de euro, plus procent din câștiguri (din accesări, cum ar veni).

Văzând ochii mei bulbucați sceptic, s-au prins că nu-i credeam, așa că au deschis un site din ăsta și mi-au arătat. Acolo, o tanti de 52 de ani, cu păr făcut permanent (blond, ce-i drept) și gușiță, stătea de vorbă cu oamenii singuri și/sau nervoși, care n-au destui bani pentru psiholog, dar au câțiva lei de investit în chat. Lumetul care accesează chat-ul domestic își strănută acolo toate ofurile. Targetul e lăbărțat, intră pe site tot felul de ființe, de la elevii care rămân corigenți la mate până la pensionarele care nu-și mai găsesc rostul după ce s-au retras din câmpul și hârtoapele muncii.

E multă lume nevorbită-n țara asta, ăsta e motivul pentru care videochat-urile angajează continuu, ziarele sunt pline de oferte. Deci, iată, fără să fiu prim-ministru (sau măcar un pârlit de ministru al Muncii), am găsit soluția pentru stârpirea șomajului în România. Weekend plăcut, iar de luni… săriți cu CV-urile. Aviz amatorilor (și mai ales profesioniștilor).

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • Costin Balta

    Îţi sau eu un like dacă îmi spui care e nik-ul tău de video chat., că-s cam nevorbit.

  • http://www.facebook.com/people/Yutero-PunctCom/100001467330836 Yutero PunctCom

    Ok am dat un like!