Perle TV despre gloanțe, ieșite glonț

de Simona Catrina

Amar ca fierea e glonțul patriei. Bun, nebun, le-a dat o pâine dospită televiziunilor care, de la rafala tragică a dementului din coafor, nu mai transmit altceva.

O reporteriță de la Antene își dă doct cu părerea: ”Dacă gloanțele au intrat în corp cu viteză mare…”. După modesta mea părere, un glonț n-are cum să intre în corp decât cu viteză mare. Un glonț intră în corp cu viteză mică numai dacă-l bagi cu mâna, îl îndeși în buric sau așa ceva. Altfel, păpușă reporter, glonțul scăpat din țeava pistolului depășește viteza legală, asta e.

Avocata victimei Florina Vlădan tot intră în direct prin telefon la diverse televiziuni. La un moment dat, l-a numit pe nenorocitul ăla ”domnul criminal”. În acest timp, cam toți domnii scelerați și majoritatea domnilor violatori au resimțit o justificată invidie.

O meteoroloagă de la RTV se plânge de frig: ”Cei mai afectați de grade, mai exact de lipsa lor…”. Și dacă ar fi minus 40 afară, alea tot grade sunt. Lipsa gradelor? Ce înseamnă asta? N-am mai fost așa derutată de când a zis Mencinicopschi pe un post că ”dacă mâncăm imediat după ce ne culcăm (?!), ne îngrășăm”. Eu cred că, dacă reușim vreodată să mâncăm după ce ne culcăm, ne angajează la CIA, pentru capacități somnambulice care pot salva SUA, la o adică.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!