Povești de adormit copiii și de trezit psihopații

de Simona Catrina

Azi-noapte, la ora 1.46, am nimerit pe Cartoon Network, deci la desene animate. Știu, sună patologic, dar m-am gândit că, dacă tot îl plătesc, măcar să văd de două ori pe an ce se întâmplă pe-acolo.

Am crezut mai întâi ca erau filme animate pentru adulți. Prin asta nu înțeleg porno, ci doar cu tematică zbuciumată. De fapt, nu știu dacă erau pentru adulți, fiindcă vedeam niște monștri cretini care se luptau cu niște personaje cât p-aci pozitive, cel puțin la fel de idioate (le vedeți în poză, ca să vă faceți o idee). Oricum, vă spun sincer, n-am înțeles nimic, deși nebunia de-acolo era dublată în română. Apropo, dacă nu era pentru copii, de ce nu era titrat și era tot dublat? Și dacă era pentru copii, de ce era noaptea și de ce trăncănea de afrodiziace?

Iată ce-am auzit eu la Cartoon Network, într-un film de desene animate cu aventuri, pentru copii (adică pentru copiii nebătuți, care nu dorm la 2.00 noaptea):

”Mirosul pe care-l simți e mosc de cocoș (poftim? n.r.), garantează succesul la femei”.

”De ce n-am putut poseda pe cineva mai mic și ușor de lovit?”.

”Dă-mi specialitatea și o plăcintă cu mere sau înfruntă-mi mânia!”.

”Urmează ceva urât mirositor”.

”Are nevoie de o construcție circulară care să deschidă poarta”.

”Poarta e semnul cu gogoașa, sunt sigură!”.

”De fapt, e invers, am preluat controlul vorbirii sale”.

”Uite gogoașa, trebuie să-l opresc pe deșteptul ăsta”.

”Aptitudinile tale fizice nu mă pot răni”.

”Tu, maimuțo, l-ai ales pe cel analfabet”. ”

Eu, când mă fac mare, vreau să mă fac traducător la Cartoon Network. E foarte simplu, lucrezi de plăcere, delirezi, iei leafă, pun pariu că au și sindicat. Bunăoară, am văzut azi-noapte un film animat în care era vorba despre niște monștri, care râdeau de niște analfabeți, pe care îi traduceau alți analfabeți, de care râdeam eu.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • simona_msc

    uite de asta nu-mi las copii sa se uite la cartoon network nu mai sunt desenele animate de pe vremea noastra asa ca prefer sa iau dvd-uri si sa le pun pentru vizionare desene animate cu tom si jerry, cu bugs bunny cu donald ratoiul cu mickey cu etc warner bros, hanna and barbera, disney astea sunt desene pentru copii nu ce-i la cartoon network si apropo daca auziti de vreun post liber la ei la traduceri vreau si eu :))))))

  • Andreea

    Se poate si mai rau. Eu am nimerit o scena d-aia de adulti, curat-murdar, de nu i-ar fi stat rau deloc pe-un site de “specialitate”, cu un japonez grasut care mangaiia pe sub masa un alt japonez, slabut, care casca ochiii cat cepele si gura la fel si, alternativ, aratau imagini cu un crenvust din care sarea un fel de mustar…asta pe la vreo 11 seara! si da, desene animate erau.

    A, si oricum, ceea ce-ai vazut tu la 2 dimineata e posibil sa mai vezi, daca mai ai curiozitati d-astea morbide, pe la 10dim sau 2 dupa-masa sau…depinde cum invart caseta aia.