Subiecte care mi-au procurat înjurături

de Simona Catrina

De când scriu pe bloguri, ziare, reviste și forumuri, mi-am făcut o idee despre subiectele nevralgice la români. Am făcut, deja un top al subiectelor care-i irită la culme și produc mai multe comentarii și vizualizări decât prostiile din tabloide.

Cele mai multe înjurături le-am luat atunci când am scris că nu-s de acord cu vegetarienii care-și obligă copiii să fie vegetarieni (evident, cititorii n-au înțeles ideea, au crezut că mă iau de vegetarieni și m-au acuzat că sunt o hitleristă care adoră să omoare animale și să le mănânce).

Alți scuipați au sosit atunci când am scris că și amantele au drepturile lor și că, oricât li s-ar părea nevestelor de abominabil, soții lor n-au fost violați, le-au tras-o de bunăvoie duduilor care au ”stricat casa” unor cetățeni onorabili foc.

Am mai fost înjurată când am scris că unii părinți habar n-au să-și crească puii în mod responsabil și decent – evident, mi-au spus că, atâta vreme cât n-am copii, ar fi bine să fac ciocul mic, de parcă eram marțiancă și nu mai văzusem familii cu copii în viața mea. În fond, și eu sunt copilul cuiva și, ce să vezi, mi-aduc aminte cum am fost crescută.

Un alt subiect care smulge fulgii comentatorilor maniaci de pe forumuri este legat de animale, dacă e mai bine să ai cățel sau pisică. Până să apuc să le spun că eu cunosc foarte multe familii care au și căței, și pisici, iar dușmănia acestor două specii nu e decât un mit fals, m-au făcut toți albie de porci. Ăla că pisica e mai bună, ălălalt că mai bine iei cățel, fiecare zbiera ca un cretin. Cred că toate pisicile și toți câinii au râs de această abordare filosofică a unei probleme care, în fond, se reduce la ”cine scoate câinele azi, eu sau tu?”.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • Me

    …pe cuvintelele mele, Simona le pui si tu pe toate la inima; nu stii vorba aia ‘intri’n troc, te maninca porcii’ ? ca tot scrisesi de ‘pets’, lasa’i sa miaune, latre, injure amante (amanti), sa manince loboda in loc de o fleica de la ‘spatele’ vacii (boului) s.a.m.d., fiecare pasarica pe limba ei… injura, sau atita stiu atita fac (da’ scris in engleza…), stii doar asta! Bafta in continuare, eu tot pling de ce’ai plecat de linga noi (sau boi?, nu’mi mai aduc aminte, insa stii unde bat… sau nu bat…)
    Silviu