Tataie, ce-ți mai place când vine pensia!

de Simona Catrina

Cu toată nebunia politică din clipa de față, o statistică recentă arată că personajul cel mai mediatizat din presa scrisă e Bianca Drăgușanu goală, urmată de Oana Zăvoranu goală, la doar o căpățână distanță. Urmează în clasament Drăgușanu aproape îmbrăcată și Zăvoranu cât de cât îmbrăcată. Deși sună consternant, e logic – tabloidele sunt cele mai vândute ziare. Daniela Crudu, Adrian Cristea, Adelina Pestrițu sau Pepe sunt aproape la fel de prezenți în ziare ca și cele două nestemate de fete de mai sus.

Bianca Drăgușanu nu-i nimeni, nu înseamnă nimic, măcar Zăvoranca făcea pe cântăreața și pe moderatoarea tv, într-o vreme. Drăgușanu e genul tipic de poamă care a ajuns celebră din scandalurile cuplărilor ei încurcate și repetate ba cu Botezatu, ba cu Cristea, ba cu nenumărați alții.

Aceleași tabloide au câte 200 de fese goale pe ediție, iar sânii lăbărțați opulent pe pagini întregi interesează mai mult electoratul, în acest moment, decât referendumul. Dacă Băsescu ar vrea să-i țină pe români departe de vot, ar face bine să finanțeze apariția a vreo opt tabloide în ziua respectivă. Vă asigur că nimeni nu și-ar mai muta fundul la urne.

Văd bărbați la vârste de pensie care desfac fără niciun pic de jenă, prin parcuri, chiar și-n preajma copiilor, ziare pline de fufe goale pușcă, majoritatea cu mutre de proaste, crăcănate pe câte două pagini. Văd mereu câte-un tataie din ăsta care se holbează în văzul lumii la poze de-o vulgaritate ofensatoare.

Dar am văzut și doamne care, sub subțirelul pretext că au cumpărat un ziar pentru sudoku din penultima pagină, citesc tot în public, cu maxim interes, amănunte despre cel mai mare penis din lume, confundat de niște bodyguarzi cu o armă ascunsă în pantaloni (știre reală, de zilele trecute).

Cu ani în urmă, nimeni n-avea curaj să vânture-n public ziare care aveau vreun sfârc pe prima pagină. Chiar dacă mulți cumpărau și-atunci asemenea capodopere publicistice, le băgau imediat într-o sacoșă opacă, de zici că le furaseră. Astfel stand lucrurile, eu mă bucur sincer că pensionarii nu-și permit, la bugetul lor, să-și cumpere și reviste porno.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

  • Droid04

    Pai da ca pensionarii de la noi nu-si permit nimic.
    Cercetatorii britanici au aratat ca speranta de viata a barbatilor creste daca se uita la tzatze macar 10 min pe zi.
    Eu zic ca Base castiga referendumul daca aparea cu primele 2 …fete… aproape goale in campanie si cu sloganul ” voteaza NU si dam textila jos!” :)