Trist liniuță disperat punct ro

de Simona Catrina

Nu există niciun domeniu de Internet trist.ro și vreau să-l iau eu, dacă tot zice că-i liber. Cel puțin așa mi-a arătat mie, că-i liber, dacă mă înșel, să mă iertați. Nu, nu sunt mai tristă ca de obicei, dar e ciudat că nu s-a repezit niciun antreprenor să înșface site-ul, mai ales că sinucidere punct ro e luat de mult timp, se joacă unii cu el.

Miorițismul nostru dă în fiert, au mult mai mult succes site-urile de boceală decât cele de umor. Logic, mă gândesc să investesc în plânsul cu sughițuri. Știu bloguri bune și site-uri haioase care vehiculează umor de calitate, dar cam prea subtil pentru șoriciul obștesc. Prin urmare, au trafic slab, chinuit, întreținut cu multă febră musculară.

În schimb telenovela cu stârmoceli prinde fantastic la români. Nu același lucru se poate spune despre comedii. Seinfeld a avut succes prima oară, dar la prima redifuzare la ProTV, a avut audiențe dezastruoase, ca și MASH. Treptat, comediile în serial au dispărut aproape de tot din grile, cine mai are chef de hăhăială le vede doar online (sau piratate boierește, că doar ne pricepem la asta).

Românului îi place să se dea cu fundul de pământ, nu să râdă. Râsul i se pare păgubos, de unde și expresia tembelă ”nu-i a bună cu râsul ăsta!”. Ai noștri sunt învățați cu văicăreala, cu panica, iar stresul li se pare un desert minunat. Este și motivul pentru care majoritatea românilor depresivi nu se tratează de depresie (conform statisticilor medicale), findcă ei pur și simplu nu cred în boala asta, o consideră o stare naturală.

Un tâmpit îi spunea lui fiu-său, zilele trecute, într-un mall: ”Nu mai râde atâta, că râsul aduce ghinion!”. E o remarcă la fel de zdravănă ca aia cum că ”Apa face broaște-n burtă”. Suntem un neam de deshidratați și de triști.

Daca iți plac articolele noastre, da-ne LIKE pe Facebook!

 • unmihai

  nici deshidratat.ro nu e luat

 • cami

  Trist.ro e luat din 2008 ;))

 • Mihaela

  romanul a stiut sa treca cu umor peste toate greutatile vietii, de ce spuneti asta?
  poate aveti dvs. o stare proasta…. si nu tot poporul roman…de ce generalizati?

  • Extraterestrul

   Esti trista, Mihaela! Rau de tot!

 • http://hapi2233.wordpress.com/ Hapi

  cami http://www.trist.ro/ imi spune ca ” nu s- a propagat”
  Poate ca-s dusi patronii pe Marte cu Curiosity :D Cucu e cucufonie , stiu dar sunt prea trista sa mai modific :)))

 • Raluca

  Bestial scris, imi place mereu cum scrii dar cateodata am inpresia ca esti in forma maxima, ca acum…

  • Raluca

   “impresia”

 • oreste

  Seinfeld si MASH au fost pentru alta generatie, acum lumea se uita la Modern Family si Two and a Half Men

 • Profesorul

  te duci matale pe rotld.ro si bagi trist.ro in textboxu’ ala si vezi ca e luat din 2008. Deshidratat.ro e liber, la fel si ratat.ro.

 • Vesel

  “Miorițismul nostru dă în fiert, au mult mai mult succes site-urile de boceală decât cele de umor.”

  Exact, blitzmagazin.ro e exemplul perfect!