Mihai Căldăraru Directorul D.G.A.S. România, cu binecuvântarea domnului Iisus Hristos a reușit să aducă un zâmbet pentru 60 de copii defavorizați.

La eveniment au fost prezenți doamna Riccio Daniela în calitate de Director General al Direcției Generale de Asistență Socială, doamna Amal Florentina Marin în calitate de Vicepreședinte al Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției sociale, doamna Marin Florica, reprezentantul Asociației Europene Pentru Protecția Omului și Protecția Copilului.

Campania umanitară „Bucuria din ghiozdan” lansată de către Direcția Generală de Asistență Socială socială din cadrul AEDOPS România, prin reprezentatul său legal Mihai Căldăraru.

Rechizite și ghiozdane oferite celor mai mici școlari de către Direcția Generală de Asistență Socială socială din cadrul AEDOPS România, prin reprezentatul său legal Mihai Căldăraru (un tânăr credincios, ajuns în orfelinat la numai 3 luni de la naștere și supus violențelor fizice și sexuale specifice ale acestuia, unde deseori i se aplicau bătăi „soră cu moartea”, cu formala sa de salut „Doamne ajută”) Director Executiv Protecție Socială a DGAS România (Direcția Generală de Asistență Socială) a  AEDOPS România. Motiv de mare bucurie pentru cei mai mici locuitori ai comunei Balș și Comuna Cernica jud. Ilfov, care au pășit astăzi cu emoție în clase, odată cu începerea unui nou an școlar, chiar dacă elevii revin mai devreme la școală, în anii anteriori instituțiile de învățământ începând anul școlar la mijlocul lunii septembrie. Scopul campaniei Umanitare „Bucuria din Ghiozdan” este de a sprijini copiii care, din cauza situației financiare, sunt pe cale să abandoneze școala.

„Considerăm că Direcția Generală de Asistență Socială, trebuie să fie alături de ceilalți factori implicați în educația copiilor, respectiv familia și școala, un factor de echilibru, un liant, pentru ca acești copii să crească armonios din punct de vedere sufletesc, dar și din punct de vedere intelectual”, a transmis Mihai Căldăraru.

Dacă ai o problemă socială și vrei sa fii ajutat vă rugăm să-l contactați pe Mihai Căldăraru (Director Executiv Protecție Socială a DGAS România) la Telefon 0739.377.777.

Te-ar putea interesa si

Vezi si

Cum puteți beneficia de servicii europene de transport și închirieri autocare și microbuze?

Există companii în România care au nevoie în mod constant de servicii europene de transport persoane și de servicii foarte bune de...

Tu cum te impaci cu singuratatea?

Singurătatea poate fi ceva greu de tolerat. Însă chiar dacă suntem fiinţe sociale, chiar dacă suntem orientaţi către a avea relaţii cu alţi oameni,...

Narghileaua: o experiență orientală extrem de populară. Descoperă ce presupune fumatul de shisha.

Narghileaua este cunoscută de mai multe secole, pentru prima oară fiind utilizată în Egiptul antic și India, înainte de secolul al XVI-lea.  A fuma...

Internetul istoric si evolutie

Internetul istoric si evolutie Astăzi când cei mai mulți dintre noi avem acces nelimitat la internet, cu...

Mijloace moderne de deplasare!

Din ce în ce mai multe persoane aleg astăzi să străbată distanțe mari, cu mijloace moderne de deplasare. Trotinetele electrice câștigă simpatia multor tineri...