Mihai Căldăraru Directorul D.G.A.S. România, cu binecuvântarea domnului Iisus Hristos a reușit să aducă un zâmbet pentru 60 de copii defavorizați.

La eveniment au fost prezenți doamna Riccio Daniela în calitate de Director General al Direcției Generale de Asistență Socială, doamna Amal Florentina Marin în calitate de Vicepreședinte al Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției sociale, doamna Marin Florica, reprezentantul Asociației Europene Pentru Protecția Omului și Protecția Copilului.

Campania umanitară „Bucuria din ghiozdan” lansată de către Direcția Generală de Asistență Socială socială din cadrul AEDOPS România, prin reprezentatul său legal Mihai Căldăraru.

Rechizite și ghiozdane oferite celor mai mici școlari de către Direcția Generală de Asistență Socială socială din cadrul AEDOPS România, prin reprezentatul său legal Mihai Căldăraru (un tânăr credincios, ajuns în orfelinat la numai 3 luni de la naștere și supus violențelor fizice și sexuale specifice ale acestuia, unde deseori i se aplicau bătăi „soră cu moartea”, cu formala sa de salut „Doamne ajută”) Director Executiv Protecție Socială a DGAS România (Direcția Generală de Asistență Socială) a  AEDOPS România. Motiv de mare bucurie pentru cei mai mici locuitori ai comunei Balș și Comuna Cernica jud. Ilfov, care au pășit astăzi cu emoție în clase, odată cu începerea unui nou an școlar, chiar dacă elevii revin mai devreme la școală, în anii anteriori instituțiile de învățământ începând anul școlar la mijlocul lunii septembrie. Scopul campaniei Umanitare „Bucuria din Ghiozdan” este de a sprijini copiii care, din cauza situației financiare, sunt pe cale să abandoneze școala.

„Considerăm că Direcția Generală de Asistență Socială, trebuie să fie alături de ceilalți factori implicați în educația copiilor, respectiv familia și școala, un factor de echilibru, un liant, pentru ca acești copii să crească armonios din punct de vedere sufletesc, dar și din punct de vedere intelectual”, a transmis Mihai Căldăraru.

Dacă ai o problemă socială și vrei sa fii ajutat vă rugăm să-l contactați pe Mihai Căldăraru (Director Executiv Protecție Socială a DGAS România) la Telefon 0739.377.777.

Te-ar putea interesa si

Publicitate

Vezi si

iFiT ActivePulse ™: antrenament personalizat în funcție de ritmul cardiac

Aceasta este o nouă eră în care antrenamentele se realizează în funcție de ritmul dvs. cardiac, datorită iFit® ActivePulse ™. Aparatul este ajustat  automat...

Suferiți de unghii subțiri și casante

Persoanele care se plâng de unghii subțiri și casante, pot apela la câteva metode foarte simple pentru recuperarea stării lor de sănătate.

Consultant fonduri europene

Cashconsult.ro  oferă pregătirea și gestionarea proiectelor europene în cadrul tuturor programelor europene și de finanțare. Firma de consultanță oferă consiliere cu privire la soluțiile specifice legate de...

Lucruri interesante despre îngrijirea cuticulelor

O manichiură modernă înseamnă lucruri noi, pe care trebuie să le facem. Specialiștii din domeniul sănătății au demonstrat faptul că rolul cuticulelor este foarte...

Știri de actualitate din diferite domenii!

Recordnews.ro este un site de știri recent înființat care vă prezintă zilnic știri de actualitate, importante și interesante!             “30 de...