Mijloace moderne de deplasare!

Din ce în ce mai multe persoane aleg astăzi să străbată distanțe mari, cu mijloace moderne de deplasare. Trotinetele electrice câștigă simpatia multor tineri precum și simpatia persoanelor adulte, dornice de experiențe noi!

            Nu sunt deloc greu de folosit, nu poluează, nu consumă combustibil, au autonomie destul de bună, se încarcă ușor în timp de câteva ore! Sunt doar câteva argumente pentru a vă îndrepta și dumneavoastră atenția către astfel de mijloace de deplasare.

            De unde pot fi achiziționate trotinete electrice de bună calitate?

            Oferta este din ce în ce mai diversificată! Sunt foarte multe magazine care au inclus în portofoliu și această categorie de produse. Trotinetamea.ro este unul din magazinele care vă pune la dispoziție modele sofisticate de trotinete electrice cu multiple îmbunătățiri.

            Acum puteți achiziționa trotinete electrice model eRides Slim la un preț de numai 1550 de lei. Poate fi utilă pentru deplasări la sau de la școală și la sau de la servici. Este utilă, practic, pentru orice tip de deplasare în interiorul orașelor mari și aglomerate. Este un model care se poate plia. Astfel, poate fi așezată în portbagaj. Cu mașina se poate merge până în zonele aglomerate iar de aici, puteți folosi trotineta pentru a vă deplasa mai repede prin aglomerație.

            Este construită dintr-un aliaj de aluminiu modern, deci cântărește doar 12,5 kg. Conform datelor furnizate de către producători, autonomia este de 30 km în mod ECO și 25 km în mod standard.

            Modelul acesta este dotat cu lumini led pe față cât și pe spate. Luminile asigură siguranță, mai ales pentru deplasările realizate pe drum de noapte. Funcționează bine chiar și pe timp de ploaie! Rezistența sa la apă are un grad de protecție IP54.

            Modelul poate fi comandat online de pe acest magazin online. Plata se poate face online sau ramburs la primirea coletului. Modul de livrare trotinete electrice este prin curier rapid. Aveți posibilitatea de a returna produsul în termen de 14 zile, dacă sunteți nemulțumit de el.

            Vă prezentăm doar câteva caracteristici tehnice, pentru a vă forma o idee despre performanțele sale. Modelul eRides Slim prezintă afișaj nivel baterie display LED care funcționează chiar și pe timp de ploaie. Discul de frână este de 120 mm, consumul de energie este de 1,1 kw la 100 km, are un sistem de frânare dual cu E-ABS anti-lock pentru roata din față și disc mecanic de frână pentru roata din spate. De asemenea, are un sistem eficient de recuperare a energiei kinetice prin frânare. Aceasta se face în mai puțin de 4 metri!

            Anvelopele sale au diametrul de 8,5 inch. Greutatea este de 12,5 kg, capacitatea bateriei cu care este dotată este de 36V 7,8aH, cuplul motorului este de 16nM, durata de încărcare este de 5 ore, autonomia de 25 km în mod normal.

Unde reparăm trotinetele electrice ?

           Foarte multe firme care furnizează servicii de reparații produse electronice au început să ofere și servicii profesionale de reparații trotinete. Dacă locuiți în orașul Bacău, puteți apela cu încredere la serviciile firmei Reparații Bacău. Această firmă furnizează cu succes servicii profesionale de reparații telefoane mobile, tablete, PC-uri, GSM-uri, console precum și servicii de reparații trotinete. Pentru că este o firmă profesionistă, se oferă garanție pentru reparațiile realizate.

           Este util să accesați fiecare pagină a site-ului de prezentare, pentru a vă familiariza cu oferta completă a acestei companii. Dacă locuiți într-o localitate apropiată sau dacă locuiți într-un oraș mai mic, unde nu există firme de genul acesta, puteți întreba dacă sunt acceptate produse expediate prin curier.               

Costurile pentru serviciile de curierat nu mai sunt atât de mari astăzi!

Te-ar putea interesa si

Vezi si

iFiT ActivePulse ™: antrenament personalizat în funcție de ritmul cardiac

Aceasta este o nouă eră în care antrenamentele se realizează în funcție de ritmul dvs. cardiac, datorită iFit® ActivePulse ™. Aparatul este ajustat  automat...

Ce influenţează atractivitatea în cuplu?

Comportamente dependente de atractivitate Stiaţi ca elefanţii de mare consuma aproape o jumătate de tonă de grăsime în timpul ritualului de împerechere anual? Multe...

Un cadou deosebit pentru un sărbătorit drag

Se apropie ziua prietenei dumneavoastră. Nu știți ce surpriză să îi pregătiți. Doriți un cadou simplu, elegant și de bună calitate de care să...

Ești adult și nu știi să înoți? Mergi la cursuri de înot pentru adulți

Este mult mai ușor să-i înveți pe copii să înoate la cursuri înot copii, deoarece instinctele sunt încă suficient de puternice, iar fricile de...

Tu cum te impaci cu singuratatea?

Singurătatea poate fi ceva greu de tolerat. Însă chiar dacă suntem fiinţe sociale, chiar dacă suntem orientaţi către a avea relaţii cu alţi oameni,...