Nu ai învățat pentru examen? Se pare că există și alte soluții!

Sistemele moderne de copiat la examene au ajuns să fie foarte apreciate de către tineri. Nu putem să îi judecăm prea aspru, deoarece sistemul românesc de învățământ și societatea în sine, nu le oferă prea multe lucruri interesante. Examenele sunt foarte grele, materia predată în școli este foarte greoaie și nu corespunde deloc cu ceea ce au nevoie tinerii în practica de zi cu zi, indiferent de meseria pe care o vor alege.

Salariile pentru persoanele lipsite de experiență sunt foarte mici. Prețurile cresc de la o lună la alta. Devine din ce în ce mai rentabil ca, după terminarea școlii, aceștia să învețe o limbă străină și să plece în străinătate, unde viața este mult mai bună și mai ușoară.

Sisteme moderne de copiat comercializate și în România

Anumite magazine online au decis să comercializeze astfel de dispozitive interesante. Pot fi folositoare pentru situațiile critice și pentru anumite examene pe care tinerii nu au reușit să le pregătească temeinic în timp util.

Magazinul online Castidecopiat.com este unul din magazinele online care pune la dispoziția persoanelor interesate astfel de produse, foarte recent fabricate și apărute pe piața de profil.

De aici puteți comanda online casti de copiat, pixuri speciale pentru examene, ceasuri speciale pentru copiat, cutiuțe GSM, carduri GSM de copiat, baterii, alte accesorii variate, etc.

Pix de copiat cu cartelă SIM și cască de copiat

Este unul dintre cele mai moderne sisteme de copiat existe în acest moment în România. De asemenea, este util să rețineți faptul că este vorba chiar despre versiunea 2021. Mărimea acestei versiuni este cu 50% mai redusă decât modelele precedente, motiv pentru care acest pix are șanse foarte mari să treacă neobservat de către examinatori. Autonomia este foarte bună, aceasta ajungând până la 1,5 ore timp de convorbire. De asemenea, el poate fi folosit pentru scris, fără nici un fel de problemă.

Dispozitivul este dotat și cu o micro cască foarte discretă care are culoarea crem, apropiată de culoarea pielii. Aceasta are o lungime de 9 mm și un diametru de 3 mm.

Prețul unui pix cu casca de acest tip este de doar 400 de lei, în momentul de față. Comenzile se pot face online. Timpul de livrare este redus. Plata se poate face cu cardul sau ramburs la curier. Produsele beneficiază de 2 ani de garanție și pot fi returnate dacă sunt îndeplinite condițiile stabilite de către companie.

Deoarece oferta magazinului include produse de actualitate maximă, merită studiată cu atenție și în mod periodic de către persoanele interesate. 

Te-ar putea interesa si

Publicitate

Vezi si

Consultant fonduri europene

Cashconsult.ro  oferă pregătirea și gestionarea proiectelor europene în cadrul tuturor programelor europene și de finanțare. Firma de consultanță oferă consiliere cu privire la soluțiile specifice legate de...

Soluţii adaptare aparate electrice UK Anglia la România

Ai un aparat electric din Anglia cu stecher UK şi vrei să-l foloseşti la priza românească? Îţi prezentăm câteva soluţii pentru a rezolva această...

Cum să alegi un pătuț din lemn pentru copii

Pe lângă cărucioare și scaune auto, părinții au nevoie și de pătuțuri din lemn pentru copiii lor. Acesta trebuie ales cu înțelepciune și cu...

Trimite felicitări de Paște celor dragi

Se apropie marea sărbătoare a Învierii Domnului! În selecția site-ului de știri din Alba Iulia vei găsi felicitări de Paște pentru familia și prietenii...

Cum alegem hainele pentru copii

Alegerea hăinuțelor pentru copii nu este un lucru prea complicat de realizat. Sunt utile, totuși, câteva sfaturi de care este bine să țineți cont...