Trimite felicitări de Paște celor dragi

Se apropie marea sărbătoare a Învierii Domnului! În selecția site-ului de știri din Alba Iulia vei găsi felicitări de Paște pentru familia și prietenii tăi și în proză și în versuri scurte. Alege felicitări calde pentru cei dragi. 

Felicitări de Paște

Paște fericit pentru tine. Hristos a înviat! Har pentru tine din cer. Să fie casa bună, Fericire, bucurie și căldură. Sunetul magic al clopotelor ne felicită de Paște și în loc de multe mii de cuvinte ne urează bucurie. Sărbători fericite, dragoste, minuni! Hristos a înviat cu adevărat! Paște Fericit.

Iți doresc multă sănătate. Să trăiești fără nevoi, fără necazuri în dragoste și fericire mulți ani! Paște fericit, fericire, bunătate, viață minunată, sănătate, căldură. Hristos a înviat!

Mesajul este dus de la pământ la cer. Sfântul Paște a intrat astăzi în casă. Vă doresc fericire, bucurie, căldură. În ziua Paștelui – fericire și prosperitate, cozonaci frumoși și moi și multe zile luminoase. Paste Fericit!

Vă doresc pace în suflet, zile strălucitoare și căldură, viață – plină de bunătate. Hristos a înviat!

Lasă fericirea să vină în casă. Fie ca Paștele să aducă cu sine căldură, dragoste, lipsă de griji. Paste Fericit!

Domnul să te protejeze cu Lumina care vine în prag! Îți doresc binecuvântări de Paște și multe fapte bune, căldură, sănătate și răbdare, pace sufletească și dispoziție bună. Sunetul clopotului aduce Vestea Bună din cer. Paște fericit tuturor!

Paște fericit, duminică strălucitoare, binecuvântarea lui Dumnezeu să vină peste tine. Casa să fie umplută de bunătate, fericire, bucurie, căldură. A venit Paștele și harul lui Dumnezeu să fie peste tine. Îți doresc pace, fericire și bunătate, credință și căldură. Paște fericit!

A venit Paștele! Îți doresc ca această sărbătoare strălucitoare să îți fi luat orice necaz și să îți ofere prieteni buni, multă sănătate, fericire și o dragoste mare. Hristos a înviat!

Astăzi vreau să te felicit pentru cea mai strălucită sărbătoare, Paștele. Astăzi toți ortodocșii se bucură de vestea că Iisus Hristos a înviat și ne-a adus fericire. Îți doresc să treci prin viață cu bucurie. Hristos a înviat! Paște fericit!

Fie ca sufletul să înghețe cu speranță în așteptarea milostivirii cerului, iar Atotputernicul să nu te lase în bunătatea lui! Hristos a Înviat!

Natura este plină de frământări tandre, stelele sclipesc în adâncul cerului. Liniștea domnește asupra lumii, luminată cu Lumina Învierii. Hristos a înviat!

Prin legământul cerurilor binecuvântate ne sună cântarea în duminica de Paște, dragostea, fericirea și iertarea – Hristos a Înviat! Paște fericit!

Cu un profund sentiment de bucurie, vă felicităm pentru Paști și Învierea strălucitoare a lui Hristos. Vă dorim să vi se împlinească toate speranțele, bunele întreprinderi, pacea, bunătatea și dragostea! Hristos a înviat!

Vă dorim multe minuni, pentru ca Dumnezeu să trăiască mai luminos în inima voastră. El este din nou cu noi – Hristos a înviat!

Astăzi sărbătorim Paștele Domnului. Fiecare casă a pregătit simboluri de Paște – cozonaci, ouă vopsite. Hristos ne-a poruncit să trăim în pace și armonie, așa că trimite felicitări de Paște. Paște fericit! 

Învierea strălucitoare a lui Hristos dă iertare tuturor păcatelor omenești. Bucură-te de învierea Domnului, Hristos este cu noi, El ne-a adus pacea cu învierea Sa. Felicitări tuturor prietenilor! Paște fericit!

Cu această zi luminoasă, viața să devină mai distractivă, să ai noroc în toate! Fie ca ziua Sfântă de Paști să-ți aducă Vestea cea Bună! Îți va curăța sufletul și îl va încălzi, Va salvați lumea de toate vremurile nefaste. În luminoasa duminică a Învierii lui Hristos să-ți fie sufletul curat și ușor. Hristos a Înviat! Paște fericit!

Fie ca puterile, talentele, abilitățile pe care ți le-a dat Domnul, să fie folosite pentru binele aproapelui tău. Trimite felicitări de Paște celor dragi.

Te-ar putea interesa si

Vezi si

Consultant fonduri europene

Cashconsult.ro  oferă pregătirea și gestionarea proiectelor europene în cadrul tuturor programelor europene și de finanțare. Firma de consultanță oferă consiliere cu privire la soluțiile specifice legate de...

Internetul istoric si evolutie

Internetul istoric si evolutie Astăzi când cei mai mulți dintre noi avem acces nelimitat la internet, cu...

CUM TREBUIE SĂ FIE UN ADVERTORIAL SEO?

 În zilele noastre, în mediul online, din ce în ce mai mulți utilizatori preferă să acorde atenție unui articol decât să urmărească...

Narghileaua: o experiență orientală extrem de populară. Descoperă ce presupune fumatul de shisha.

Narghileaua este cunoscută de mai multe secole, pentru prima oară fiind utilizată în Egiptul antic și India, înainte de secolul al XVI-lea.  A fuma...

iFiT ActivePulse ™: antrenament personalizat în funcție de ritmul cardiac

Aceasta este o nouă eră în care antrenamentele se realizează în funcție de ritmul dvs. cardiac, datorită iFit® ActivePulse ™. Aparatul este ajustat  automat...