Suferiți de unghii subțiri și casante

Persoanele care se plâng de unghii subțiri și casante, pot apela la câteva metode foarte simple pentru recuperarea stării lor de sănătate.

Spre exemplu, o hidratare foarte bună și constantă a unghiilor va avea drept consecință întărirea lor în mod eficient și protecția acestora împotriva substanțelor chimice cu care mâinile noastre vin în contact zi de zi. Este utilă nu doar hidratarea unghiilor ci și hidratarea cuticulelor și a mâinilor, pentru ca manichiura să pară cu adevărat….perfectă.

Cuticulele sunt foarte importante pentru protejarea unghiilor, exact pe perioada creșterii acestora. Vă recomandăm să alegeți un produs de hidratare care poate fi folosit atât pentru hidratarea unghiilor, a cuticulelor cât si a mâinilor. Spre exemplu puteți opta pentru ulei de Argan organic sau pentru unt de Shea nerafinat, 100% natural.

Sunt două produse foarte eficiente care pot fi utilizate și pentru alte tipuri de probleme de sănătate, precum și pentru efecte benefice de anti-îmbătrânire.

Care sunt principalele efecte ale hidratării unghiilor?

Dacă nu ați știut până acum, hidratarea intensă și constantă va determina o creștere a flexibilității unghiilor. În această situație, ele se vor rupe mult mai greu și vor fi mult mai rezistente.

Produse profesionale pentru manichiuri complexe și moderne

O altă modalitate de menținere și recuperare a stării de sănătate a unghiilor este folosirea produselor profesionale și semiprofesionale pentru realizarea manichiurilor de tip gel sau semipermanent.

Evoqe.ro este un foarte important magazin online care comercializează astfel de produse de actualitate maximă. În oferta acestui magazin, sunt cuprinse absolut toate categoriile principale de produse pentru îngrijirea unghiilor: peste 800 de tipuri de oje semipermanente, peste 150 de modele de geluri pentru construcție, sute de decoruri interesante pentru unghii, zeci de tatuaje moderne, geluri color, toate categoriile de soluții pregătitoare pentru unghii, aparatura modernă de actualitate, kit-uri pentru unghii, produse EVERIN, ustensile și accesorii pentru manichiuri, etc.

Este foarte valoroasă o colaborare cu acest important magazin online și din alte motive. Foarte multe din produsele comercializate de acest distribuitor conțin multe substanțe protectoare pentru unghii. Folosirea lor va determina o bună hrănire și o foarte bună creștere. De asemenea, toate produsele comercializate aici sunt fabricate de către producători recunoscuți în foarte multe țări ale lumii pentru calitatea produselor fabricate și pentru eficiența și rezistența lor: CANNI, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, FSM, EVERIN, etc.

Vă mai recomandăm din oferta Evoqe.ro produsele de tip acrilic, polygel, dezinfectantele profesionale și soluțiile pregătitoare, de asemenea. Toate produsele au prețuri foarte bune. Pot fi comandate atât de către companii cât si de către persoanele fizice. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, serviciile de transport sunt complet GRATUITE. Dacă administrați mai multe saloane pentru îngrijirea unghiilor în același timp, puteți realiza și comenzi mult mai mari.

Te-ar putea interesa si

Publicitate

Vezi si

Consultant fonduri europene

Cashconsult.ro  oferă pregătirea și gestionarea proiectelor europene în cadrul tuturor programelor europene și de finanțare. Firma de consultanță oferă consiliere cu privire la soluțiile specifice legate de...

Uleiul de migdale dulci și efectele lui benefice asupra unghiilor

Dacă vrem să arătăm bine și să atragem privirile celorlalte persoane zi de zi, trebuie să fim atenți la felul în care...

Tu cum te impaci cu singuratatea?

Singurătatea poate fi ceva greu de tolerat. Însă chiar dacă suntem fiinţe sociale, chiar dacă suntem orientaţi către a avea relaţii cu alţi oameni,...

Soluţii adaptare aparate electrice UK Anglia la România

Ai un aparat electric din Anglia cu stecher UK şi vrei să-l foloseşti la priza românească? Îţi prezentăm câteva soluţii pentru a rezolva această...

Mijloace moderne de deplasare!

Din ce în ce mai multe persoane aleg astăzi să străbată distanțe mari, cu mijloace moderne de deplasare. Trotinetele electrice câștigă simpatia multor tineri...